IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Ei menny ihan niinku elokuvissaKeskiviikko 04.02.2009 01:21

Matti teki mulle eilen tatuoinnin jalakaan Tuomaksen kämpillä. Ne vähä siinä ihmetteli, että eipäs ennen oo tullut kaveria, joka haluaa hakkauttaa ekan kuvansa sisäreiteen. En vissiin sitte jotenki rekisteröiny ko. tietoa ja silmät alko pullistua tuskasta välittömästi kun ne oli toipuneet järkytyksestä, joka tuli äänestä, kun kynä pantiin surisemaan.

Tähän tilanteeseen siis jouduttiin eilen, ku olin tullut Johannan luota Jyväskylästä, johon olin tullut Työväen näyttämöpäiviltä Mikkelistä, missä vallattiin Mikkelin kaupunginteatterin iso näyttämö Vänrikki Stålin tarinoilla. Perjantai-iltana oli tarkotus mennä Ollin kaa kattoon CMX:ää, mut jorailtiinkin sitten Kaija Kärkisen ja Ile Kallion tahtiin ensin mainitun ollessa loppuunmyyty. Ollin ja mun egot oli niin isot, ettei mahduttu samaan taksiin. Lauantain kaks esitystä läpirämmittyämme kirjauduttiin hotelliin ja istuttiin iltaa. Jyväskylän matkakeskuksen Shellillä Myönteisen Hyönteisen ja Lähestyvän Limakalvon sekä siskonsa Immen seikkailut oli niin hauskoja, ettei meinannut tulla pinkkien mini-ässäarpojen raaputuksesta mittään. Myös Photo Playn voittajatilaston kärkisijoilla keikaroinut Buk Kake heläytti raikkaassa seurueessamme iloisen naurunturskahduksen.

Jyväskylässä Johannan ja Antti-Ollin kans oltiin Anneli-nimisessä ravintolassa, jossa luikautettiin karaokessa Teuvo, maanteiden kuningas. Olen siitä edelleen vähän pahoillani. Välillä soiteltiin kielitoimistoon uudissanojen rekisteröintitarkoituksessa. Kuvantaminenhan on vähän niinku paskantaminen, mut ei sinne päinkään.

Tänään olin paiserutolta näyttävän sisäreiteni kans hiusmallina Tuomaksella ennenku tulin Hyhkyyn broidin kämpille, missä testaillaan Bloody Maryn optimaalisinta koostumusta, broidi keksi myös preerialammas -shotin, mikä ei ollut itseasiassa yhtään hullumpi. Huomenna pohjoiseen! Onneksi, käyhän tämä jo kunnon päälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.