IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

KiertuePerjantai 20.02.2009 03:28

Kotiuduttiin juuri Kolarista. Oltiin maanantaista saakka Äkäslompolossa ja Kolarissa Shakespearen koottujen teosten kaa. Lauantaina töiden jälkeen istuttiin Irenen kaa juttelemassa pitkälle sunnuntaipäivään saakka. Päiväoluet ja kävelyt ja sitten Comicón ja Granden kautta kotiin ku aamulla oli aikainen lähtö. Myöhästyin vain vartin!

Tiistai-iltana teki mieli huutaa koko lapille että painukaa paskaan, mut keskiviikon show oli jo ihan jees. Ei muuten kannata lähtee viikoksi kiertueelle tunturiin ilman pitkiä kalsareita! Pakkanen oli koko viikon parinkymmenen asteen kireämmällä puolella ja kuulin sielun syövereistä äitin äänen "onko pitkät kalsarit jalassa!?" ...Niin ja kuulin minä sen pariin otteeseen ihan puhelimen välitykselläki.

Majoituttiin Mikon mummon luona. Se oli mukavaa, vatsantäyteistä ja sympaattista. Torstai-iltana oli Kolarin yläasteella kunnan virkamiehille tilausnäytös, joka oli ehdottomasti yksi parhaistamme, hiki lensi ja älysimme viimeinkin pukea vaatteet rekvisiittana olevalla pumpattavalle barbarallemme, niin sitäkään ei tarvinnut hävetä enää niin kovasti. Huomenna olis tarkotus mennä kattoon joulupukkia ku veli perheineen on käymässä, sit on taas esitys kauppayhtiöllä ja sit suoraan Tivolin rantafestareille viinankaatoon... Ei siis omaan kurkkuun, vaan asiakkaiden mukeihin! Lauantaina sama setti, sunnuntaille pomo uhkaili jotai henksukivaa. Voipi olla että maanantaina en ehkä poistu neljän seinän sisältä yhtään mihinkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.