IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Yks päivä mietin, että suomi on tosi ruumiinosaorientoitunut kieli mitä tulee eri huudeilla olemiseen. Laskeskelin että voi olla ainaki Merenkurkussa, niemen nokassa, sillan kupeessa, tien päässä, mörön perseessä, maan povessa, piikkinä lihassa ja jo kolmannessa polvessa perseet olalla.

Muuten mun elämään ei kuulu mitään, paitsi tuli uus hammas ja hammaslääkäri oli tyly. Ämmä ei tajunnu vissiin olevansa asiakaspalvelutyössä ku ei meinannu ees laskua kirjottaa, kyllä mie ainaki mukavat päivänjatkot toivottaisin jos veloittaisin kympin minuutilta. Nyt vejän sitte kaksia eri antibiootteja ja nyrkinkokoisia särkypillereitä huonoon oloon mikä tulee antibiooteista ja nukahtamislääkkeitä ettei lähe järki ku on kokoajan töissä ja huumeessa. Onneks tää on vaan viikon kuuri ja töissä on kivaa. Jee!

Sain tänään siskolta Design House Stockholmin Work Lamp -valaisimen. Se on HIE-NO! Mulla on kotona nyt tosi kallis ja lämmin valaistus kun on päällä ainoastaan se ja saman firman valmistama Block punaisella johdolla. Heräsin just päiväunilta, iltalääkkeet pitäis vielä napsia ja mennä peiton alle oottaan huomista, töitten jälkeen onki sit Lapin Kansan valokuvaajan kaa johonki metsään lähtö ku otetaan kuvat artikkeliin. Enkä tiiä yhtään mitä panettas päälle.

Vähäkö ootan kesälomaa. Niin ja ensviikon lauantaina meen Nannan kans häihin. Jee! En tiiä yhtään mitä sillonkaan panettas päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.