IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Rosenlew RTT1045Perjantai 01.12.2006 17:34

Mä ostin uuden pyykkikoneen. Tähän ratkaisuun minut ajoi se, että Tommi ja Maria veivät poismuuttaessaan oman pyykkikoneensa mennessään. Ajattelin että kyllähän taloyhtiössä täytyy pyykkitupa olla. Eilen menin sitten sinne pesemään pyykkiä, en meinannut ensinnäkään löytää sitä mistään, se pyykkikone oli helkkarin kaukana B-rapun puolella ja näytti hirviöltä. Sellainen valtava betonialustaan kiinnipultattu sementtimylly. Se rouskutti mun vaatteita varmaan neljä tuntia niin, että se pyykkitupa oli jo lukittu kun menin hakemaan niitä pois ja sain vaatteeni takaisin sieltä vasta tänään. Seinällä oli jonkun sairaseläkkeellä olevan mummun tilitys siitä kun joku on nyysinyt sen kuuminta hottia olevat puuterinväriset D-kuppikoon rintaliivit. Kiitos mulle riitti.

Eilen menin Amarilloon moikkaan Katjaa, Anua, Lauraa ja Sannaa kun pelasivat Aliasta. Sit Amarillo meni kiinni ja siirryttiin Doriksen puolelle, sit Jussi tuli sinne ja viihdyttiinkin neljään asti. Tai oltiin ainakin. Yks 50 ja rapiat päälle olevat täti yritti viedä meitä kotiinsa iltapalalle mut portsarin hyvän tilannetajun ja sukkelien jalkojemme ansiosta onnistuimme pakenemaan.

Illaks töihin. Ja huomenna kans. Sunnuntaina onneksi on esitys. Mä viihdyn teatterilla, se on tosi kodikas paikka. Tuntuu oudolta ku ei oo viikkoon käynyt sielä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.