IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Kotona oletetun viherkasvin kanssaKeskiviikko 29.07.2009 23:08

Teki mieli mennä keikaroimaan hippeli paljaana parvekkeelle kun jokiristeilijä lipui editse pullollansa vyökaukkukansaa kuin Nooan Arkki ikään. En mennyt. Pahus.

Naapurin Hannan kanssa päätettiin eilen alkaa selibaattiin. Lyötiin oikein vetoa pullollisesta kuohuvaa. En oikein tiedä, toivonko Alkon reissua vaiko en.

Ainiin ja sit kysymys lomaileville suomalaisille: Miks helvetissä te lähette kesälomareissulle, jos ootte jo lähtökohtaisesti niin pahalla tuulella että tiuskitte lapsillenne ja riuhdotte itkeviä jälkeläisiänne niiden pienistä käsistä ettekä anna jäädä hetkeksi juttelemaan tontuille? Rahankäyttöhän on kesälomalla myös täysin poissuljettua. Kuule urpo: Talo EI tarjoa sinulle piparia kaupantekijäisiksi kun se hyvää hyvyyttään tarjoaa sinulle lasin glögiä! KYLLÄ, niin raadolliselta kuin se tuntuukin, Joulupukkikin on liikevoittoa tavoitteleva instituutio, riisi tonttusten puuroon ei sada taivaasta, mantelista nyt puhumattakaan!

Ne kerrat ku oon syönyt kotona viimepäivien aikana, oon syönyt melko hyvin. Niin tänäänkin. Alkoi laiskottaa siinä määrin, että taitaa päiväunet viedä voiton kuntosalireissusta ennen yön työrupeamaa. Välillä hämmästyttää, kuinka suosittua elämä edelleen onkaan valtavista kustannuksistaan huolimatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.