IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Sain uuden passin. Piti hankkia kiireesti ku parin viikon kuluttua mennään Eetun kaa pariksi päiväksi lomailemaan. Jee. Oon totutellut "normaalielämään" eli pelkkiin yötöihin. Kyllä päiväsaikaan nukkuminen vain on sitten mukavaa.

Eilen piti olla tosi reipas ku oli ehdittävä poliisilaitokselle noutaan sitä passia ennen kolmea. Sit menin Dorikseen kattoon Irenen treenejä ja viemään sille tinapillin. Sitte lähettiin sellasella sairaan isolla autolla City-Markettiin, joka on edelleen vähä niinku Särkänniemi: Sielä on hauskaa ja sinne pääsee harvoin. Ostin jogurttia ja leipää. Sitte etsittiin Irenen kaa ympäri kaupunkia esineitä jotka sanoo joko "honk honk" tai "pimpelipom". Pimpelipom löyty kallilla vauvojen elämäntapaputiikista.

Oon alkanut sekoittamaan unen ja valveen ihan todenteolla. Luulen että vaivaan auttaisi säännölliset yö/päiväunet. Heräsin tänään neljältä ja oon markkinoilla käymisen jälkeen ottanut jo yhdet päikkäritkin. Kymmeneltä alkaa duuni JEE! Hannan kaa taivasteltiin moneen otteeseen että "Jo on markkinat!". Alkossa piti käydä myös koska hävisin erään vedon, jonka panoksena oli pullo kuohuvaa. Hanna oli lähdössä liian nopeasti pois, joten piti ostaa itsellekin vielä pullo punkkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.