IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Huono päivä kansalaisaktivismilleLauantai 15.08.2009 22:59

Heräsin päänsärkyyn. Jotenki yleisesti alushousuista korvienväliin saakka kaikki hiersi. Mentiin Hannan kanssa taas markkinoille. Muikut oli paistettu rypsiöljyssä. Terassin pöytä oli kiikkerä. Bändin välispiikit noloja. Kukaan ei hakenu mua tanssiin. Tupakka oli pahaa. Satoi vettä. Näytin möröltä. Törmäsin eilen yhteen tosi ihanaan joka ei tänään enää ollutkaan. En ostanu sepän takomaa sormusta, vaikka se oli hieno. No toisaalta mun takana jonossa olleille ei riittänyt muikkuja laisinkaan. HAH!

Ai niin! Sit menin Pro Ounasvaara -kansalaisjärjestön kojulle. Daamit sielä alkoi tyrkyttämään mulle jotain kaupunkipuisto -aatettaan. Olin eka sillai et iha jees ja sanoin asuvani tässä rannassa ja että kyllähän minun täytyisi tietysti olla aktiivinen oman parvekenäkymäni suhteen. No nää daamit jotenki tulistui siitä ku nimitin maisemaa omakseni ja alkoivat vaahtoaan että "kyllä tämä on kaikkien yhteinen maisema!" Sitte mulla loppu ymmärrys. En tajuu miks jotku sutturat jostain Korkalovaaran perältä tulee meuhkaamaan siitä mitä MUN pitäis nähdä kun katselen ulos MUN parvekkeelta! Helvetti.

Ostin kivan Mie Land -paidan. Sellasen kuosin mitä mulla ei vielä ollut ennestään. Vielä ku ois Pohojosen Posse -huppari mun kokoa niin mulla alkais olla ne lähes kaikki. Hei Mie Landin beibet! Tehkää lisää vaatteita! Hop hop!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.