IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Orientoidun aikaan ja paikkaanMaanantai 11.12.2006 00:14

Tulin vähän aikaa sitten kotiin vaikka ja mistä. Perjantaina menin Helsinkiin, olin loben luona yötä ja käytiin baarissa ja oltiin kauheita känniääliöitä. Mut olihan meillä hauskaa the Clubilla ja matkalla takas Arabianrantaan! Kebabit kannattaa muuten tunkea hihaan jos ei muuten meinaa päästä bussiin sisälle.

Lauantaina päivällä poltatin Eetun päreet ku olin menossa sen kaa kehystämöön mut eksyin muutaman sadan metrin matkalla eri kaupunginosaan, mun mielestä oli aika hulvatonta kävellä niin lyhyessä ajassa niin paljon harhaan. Sit käytiin Stokkalla ostamassa kehykset koska kehystämö ja sen setä olivat arveluttavia. Illalla tupareissa oli mainiota niin ruuan, juoman, seuran kuin ohjelmanumeroidenkin osalta. Parin baarin kautta sinnesuntänne.

Aamu oli pitkä.

Junan lähtöön oli vielä vähän aikaa ja istuin ulkona portailla katsellen perääni vaikka tiesin, ettei sieltä ketään tule.

Päivä oli lyhyt.

Nukuin koko matkan niitä osioita lukuunottamatta, jolloin olin hereillä. Niitä oli ainakin Tampereella, Seinäjoella, Ylivieskassa, Oulussa, ja Kemissä paitsi etten Kemin jälkeen saanut enää unta.

Ilta oli pitkä.

Junasta menin suoraan teatteriin, kävin suihkussa ennen esitystä että tulisin tajuihini. Yks veto jäljellä ylihuomenna ja keskiviikon gaalan ja torstain siivoustalkoiden jälkeen ois syyskausi pulkassa teatterilla. Yliopiston syyslukukausi jatkuu perjantaihin asti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.