IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Tampere - Hong Kong - TampereTiistai 01.09.2009 05:48

Kesäloma alkoi mukavasti Don Johnson Big Bandin keikalla. Sit mentiin siskon ja avomiehensä kaa Nivalaan. Kummipojalla oli paristoilla toimiva elektroninen saippuakuplanpuhallin! Voi näitä nykyajan nuoria... Lauantaina Tuomas leikkas mun hiukset Tampereella ja näin isoveljeäkin. Olin matkalla Helsinkiin kun oltiin lähdössä Eetun ja Lassen kaa pariksi päiväksi lomalle. Mulle vain ei kerrottu että mihin, mikä oli kyllä aika jännää.

Sunnuntaina lentokentällä turvatarkastuksen jälkeen Eetu ojensi mulle kirjekuoren jossa oli hieno kutsukirje ja lentoliput Hong Kongiin. Sitte meinas mennä Moëtin vuosikerta väärään kurkkuun ja ennenku ehdin sanoa kiitos kiinaksi, olin jo koneessa. Ehdin just ja just laittaa isälle viestin, että "Hei, lähdin Hong Kongiin, nähdään!" Perillä ku katselin maisemaa hotellin 22. kerroksesta niin tuli hassu olo. Vähemmästäkin. Hong Kong oli upea paikka jee. Söin hulluna mustekaloja ja uima-altaalla jonkin arviolta kämmenenkokoisen litistetyn elukan jolla oli vissiin toista tusinaa jalkaa. Myös se oli hyvää. Kuten kaikki muukin.

Pari päivää meni nopsaan maatessa uima-altaalla palmujen alla keskellä pilvenpiirtäjiä, kauppoja kierrellessä ja ihan vaan ihmetellessä. Kotimatkalla epäilen matkakumppaneideni jotenki hakkeroineen omenatietokoneillaan istuimen viihdejärjestelmän ja olisin voinut vaikka vannoa, että hetken aikaa ne ajoi sitä lentsikkaa niillä kaukosäätimillään. Kotiin päästiin kuitenki suunnilleen suunnitelmien mukaan ja lähdin takaisin Tampereelle.

Matti väritti mun luolamaalaus -tatuoinnin vasemmasta sisäreidestä ja teki oikeaan reiteen Michelangelon Daavidia esittävän tatuoinnin. Siitä tuli aika SUURI! Se on koko mun reiden kokoinen, mutta yhtäkaikki ihan tosi komea.

Maailma on pieni. Toiselle puolelle maapalloa pääsee samassa ajassa kuin junalla täältä Helsinkiin. Väsyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.