IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

SivuosassaTorstai 14.12.2006 14:37

Eilinen aamupäivä meni pajalla puuhastellessa. Tein palikan, jossa on reikä. Opettaja sanoi että sinnehän voi laittaa vaikka marsun. Kyllä, minusta tulee maisteri. Iltapäivällä kävin kassakoulutuksessa kun ravintolaan tulee uus järjestelmä. Se kouluttaja kuulosti siltä, että se myy sitä laitetta, eikä opeta käyttöä. Saman ihmisen ei pitäis myydä tollasta kamaa ja sit opettaa sen käyttöä.

Illalla oli Wiljami Gaala 2006 ylioppilasteatterilla, se oli mainio. Mä voitin parhaan miessivuosan pystin! Kaikilla oli hienot vaatteet ja ulkona soihdut ja punainen matto ja skumppaa ja hienosti kahdelle screenille animoidut systeemit salissa missä esiteltiin nominaatit ja kaikkea sellaista.
Sitten mentiin Pahaan Kurkeen ja kävin mutkan Doriksessa ja sit taas Pahassa Kurjessa ja sit mutka Holvissa (taas se suljettiin kauheen aikaisin...) ja sitten vielä Tivolissa. Joka paikassa oli hauskaa. Mun lompakko on hukassa. Toivottavasti en vain hoksannut löytää sitä tänä aamuna kotoa ku lähin yliopistolle. Kiitos Reija kun herätit :)

Äsken oli puukurssin kritiikki. Hirveästi on viel tekemättä kaikkii juttuja mutta kiva kun sain tarjottimen ja marsutelineen valmiiksi ja ne voi viedä tänään kotiin eikä niitä tarvii sitten enää ajatella. Nyt Petronellaan lounastamaan.

Mul on ikävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.