IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Tänään piti olla vapaapäivä. Nukuin pitkään. Selkä tuli kipeäksi, se ei ollu vissiin tottunut nukkumiseen. Kävin suihkussa ja söin banaanin. Sitten tuli ensimmäinen työtarjous, en vastannut koska se oli tekstiviesti. Minulla on vapaapäivä. Kohta tuli toinen. Se oli puhelu, puhelimessa on vaikeanpi kieltäytyä. Puoli viideksi toimistolle ja sieltä kuljetus johonkin hevonhelevettiin tarjoilemaan briteille. Voi pilu.

Viime perjantaina istuttiin luokkakavereiden kanssa iltaa meillä, oli kivaa. Ei pitänyt lähteä baariin mutta lähdettiin kuitenki: Hulibumba, Tupsu, Grande, Doris.... Paitsi Hulibumbassa käytiin vaan ovella kääntymässä. Lauantaina töitten jälkeen Amarillossa ja Doriksessa. Ravintola-alalla töitä paiskiessa on hirveän luontevaa käydä työpäivän jälkeen jossain toisessa ravintolassa, ihan vain vaikka juomassa kuppi kahvia ja lukemassa päivän lehti jos ei muuta. Sitä ikäänkuin pysyy ajan hermoilla.

Mä olen miettinyt ihan hirveästi viimeisen viikon ajan erästä. Haluan löytää ratkaisun. Se vain tuntuu olevan kiven alla ja se kivikin on vielä vähä hakusessa. Tai sit ratkaisu onkin niin yksinkertainen, etten vain tajua. Mene ja tiedä. Nyt jokatapauksessa pitää mennä silittään paita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.