IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Älä nuku nyrkki suussaTorstai 16.02.2006 23:11

Sain eilen opintolainan jeij! Mulla on vuorokaudessa menny melkein 500€. Mutta ennenkuin alat paheksumaan ja kauhistelemaan niin korostan että ne on ollu ihan oikeita menoja, takuuvuokra ja vakuutusmaksu ja muutama salmarishotti sekä oluttuopponen.
Eilislitaa vietettiin Café Tivolissa, bileet oli hyvät, ihmisiä ei ollut paljon mutta se ei olekaan itsetarkoitus että lössiä on PALJON, laatu korvaa määrän.
Sit jossai vaiheessa haettiin taaskerran kebabit paitsi otin kanaa ja sitten syötiin ne Tuomaksen kans olkkarin lattialla ja annoin ylen ja totesin että "hmm, se maistui täsmälleen samalta kuin alaspäin mennessä." Hampaisiin sattuu ku mun suu on ollu jotenki kummallisessa asennossa koko yön, tuntuu ku oisin nukkunu nyrkki suussa.

Huomisaamuna mulla alkaa pyykkituvassa kuivausvuoro klo. 7. aamulla joten on pakko mennä kotiin yöksi ja herätä aikasin. Koulussaki pitää ehtiä käyä hakemassa Marialle jotain kirjoja jotka vissiin munki pitäis lukee. Pitää pyytää Mariaa tekeen vaikka muistiinpanot niistä kirjoista nii voin sit vaikka selailla niitä ku kerkiän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.