IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Aggrea ja akryyliaTorstai 22.03.2007 01:27

Sain tänään viimeinkin sen kirotun taidejäljennöksen tehtyä! Teokseni ei varsinaisesti tee oikeutta alkuperäiselle "Sakariston ovelle", mutta kelpaa minulle. Jan Emmanuel Jansson tehköön vaikka spagaatin haudassaan, ei koske se minuun.

Jouduin perjantaina oleen ensi-illan takia pois 3D-mallinnustunnilta ja olin tänään siis ihan pihalla. Huomenna on töitä, joten en pääse huomennakaan, ope neuvoi tosin paikan jossa on suht. selkeät ohjeet systeemeihin ja peleihin ja vehkeisiin. Jospa se siitä. Huomenna on esityskin, mainiota mainiota. Outoa olla kotona. Mua ei vain ole suunniteltu tällaiseen.

Juuri kun luulin, että mulla ois rahaa kun maanantaina oli palkkapäivä, niin postiluukusta vyöryi noin puoli kuutioeekkerillistä kirjekuoria, joista lähes jokainen sisälsi laskun; oli puhelinlaskua, oli sähkölaskua, oli lehtilaskua oli laskulaskua... Tilitulitilimeni.

Odotan mielenkiinnolla, että koska pääsen pesemään pyykkiä. Latasin koneen jo toissapäivänä valmiiksi, mutta lähden aamulla aikaisin ja tuun iltamyöhään kotiin, joten en ikinä ehdi käynnistää sitä konetta niin, että olisin paikalla kun se on pessyt ja jolloin taloyhtiössä ei oo vielä hiljaisuus. Lauantaina vois olla tsäänssit rysäyttä se käyntiin niin, että ehtis panna rätit narulle ennen töihinlähtöö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.