IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Olin tänään vahingossa tosi reipas ku tulin yli kaks tuntii etuajassa yliopistolle. Pääsiäisenä oli viimeiset esitykset Ylioppilasteatterilla, nemeni hienosti. Vikan esityksen encore ois tosin kannattanut jättää välistä! Näytelmän hautajaisia ei päästy vielä juhlimaan ku oli kiirus Comicoon patsastelemaan ja tänkuunloppuun/enskuunalkuun tulee kuitenki neljä esitystä lisää niin ehtiihän tuota.

Perjantaina lähdetään Ylioppilasteatterifestivaaleille Kuopioon. Mainiota mainiota. Niin ja Eetukin on siellä ja säädetään enskesän systeemeitä ja kaikkea :) Nyt on taas kamala kiire, en oikeen tiiä missä välissä ehtis olla reipas ja tehä kaikki mitä pitäisi. Mä tahdon töitä, jotain helppoa ja rahakasta.

Nadel kysyi multa äsken että olenko mä hyvä korjaamaan pyöriä, mutta se alkoi epäilemään mun taitoja kun mä kysyin siltä että onko jakoavain se väline jolla tämän operaation voi suorittaa. Sitten keksittiin että järjestetään pyöränkorajusjuhlat kun meidän molempien pyörät on kerta rikki. Mä hoidan skumpat ja pikkunaposteltavat ja katselen kun se fiksaa meidän fillarit. Mainiota mainiota!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.