IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

"Loma"Perjantai 18.05.2007 03:31

Digikameraprojektin kritiikki meni hyvin. Se oli viimeinen virallinen duuni yliopistolla tälle keväälle. Huomenna pitää hakea pari taulua mitkä lojuu ateljeessa. Teatterilla oli kevätsiivous. Mä värkkäilin enimmäkseen takalavalla lavasteiden kimpussa. Vaihtolavallinen saatiin haalittua poisheitettävää törkyä, jota mm. {eme} ja an-g-sti dyykkaili innokkaasti kun "eihän tätä nyt pois voi heittää!" Lajiteltiin siipimutterit, erityisen sopivat siipimutterit, rikat, pultit, erikoisennäköiset pultit ja tosi oudonnäköiset kikkareet omiin rasioihinsa semmoisesta isosta astiasta ja mua väsytti jo ihan tosikamalasti. Teatterilta lähettiin nadelin kaa luokkakaverille illanistujaisiin ja sieltä kipitin Pahaan Kurkeen, missä tunsin ehkä 2/3 kaikista asiaskkaista. Piuanen ja minä juotiin tiukkaa.

Tivolissa oli loppuillasta kivaa. Muistaakseni. Porukkaa oli ihan tosipaljon ja voitin Black Jacista 6€, oli aika James Bond -olo.

Koska olen invalidi tän käsivammani takia, en voinut tiskata tänään, joten kävin Martinassa syömässä bbq-grillikylkeä. Virallisestihan siis poltin käteni pelastaessani neitoa palavasta tornista enkä missään lettupannussa. Nyt sitä kutittaa kamalasti eikä saa raapia! O_o

Lauantaina lähen Pohjanmaalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.