IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Huono omis mut hauska reissuPerjantai 25.05.2007 21:38

Kävin pikaisesti Vaasassa. Siellä oli kivaa ku en ollu ennen oikeastaan käyny siellä. Oli mukavaa nähdä armeijakaveria parin vuoden jälkeen. Pelattii Trivial Pursuitia kaikkien kivojen tyyppien kaa ja juotiin varsin maltillisesti. Silti mulla oli tänä aamuna kauhea vapina. Ei darra, vaan vapina. Se oli outoa. Lähtiessä oli tosi hyvä mieli kun aurinko paistoi ja ostin torilta uudet arskat.Paitsi että koko Vaasa-tourneeta varjosti kamala tieto siitä, että unohdin Nadelin ihan tyystin! Nadel jos luet tämän niin olen oikeasti tosikamalan pahoillani! :O.... En uskalla soittaa, ku syöt ehkä mun pään.

Me suunniteltiin yhessä, että lähemmä Vaasaan, mut meijän piti mennä eri päivänä ja sit kävinki jo nyt ja tulin samantien melkein takasi ku oli kaikkia kiireitä niin sitten unohdin soittaa ihan tyystin.

Äiti ei aikonu korjata mun persiistä revenneitä pillifarkkuja sillälailla niinku oisin ite halunnu ne korjattavan, koska niistä ois sen mielestä tullu rumat. Sitte tilitin sille, että mä oon takuulla meidän perheen lapsista se ainut, jolle kenelläkään ei oo vara sanoo pukeutumisesta yhtään mitään. Mul on nytki skraga kaulassa.

Lähen maanantaina Helsinkiin ku meen Hartwall Areenalle töihin Mamma Mia -musikaalisysteemin ajaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.