IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Kerava - KervoTiistai 19.06.2007 20:42

Eilen lähdin Eetulta käveleen tarkoituksenani piipahtaa kaupungilla ennenku pakkaan tavarani ja lähen isoveljen luo Keravalle. Mul meni puolessa tunnissa jotain 130€ rahaa ku ostin Freitagin lompakon ja Stockalta uuden tuoksun. Mut ei se haittaa. Mä olin todella ansainnut ne. Kalevankadun ZaZa myy Freitagia! Ainoa maahantuoja Suomessa, sitä ei muualta saa. Kannattaa käydä tsekkaamassa jos tahtoo itselleen Euroopan cooleimman uniikin lompakon tai olkalaukun. Mun lompsa on tehty käytetystä auton turvatyynystä ja rekan perävaunun suojapressusta. Se haiseekin autenttisesti tosi pahalle.

Sit kävin serkkuni ja Tuomaksen kaa Virgin Oilissa myöhäisellä lounaalla/varhaisella illallisella. Olin jo jättäny 4,5€ tippiä pöydälle mut lähtiessän kauhaisin ne takaisin taskuuni, se ravintola ei ollut niitä ansainnut. Ovella Tuomakselle oltiin töykeitä ja hovimestari ei antanut mulle kynää kun olis pitänyt allekirjoittaa kuitti. Muutenkin tuntui siltä, että niitä oli kielletty vilkuilemasta asiakkaisiin päin. Sehän saattais teettää niille lisää töitä.

Kävin äsken Keravan taidemuseossa. Se näyttely avataan vasta huomenna, mut siel oli joku kumma lehdistötilaisuus menossa ja intendentin mielestä oli ihan kohtuullista päästää mut ilmaiseksi sinne palloilemaan vaikka se näyttely olikin vähä keskeneräinen.
Nyt pitäis lähtee kävelylle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.