IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Soundtrack of Our LivesTorstai 28.06.2007 00:56



Jos elämästäsi tehtäisi kokoelmalevy, mitkä 11 itsellesi tärkeää kappaletta valitsisit sille? Listaa kappaleet (tarkoitus ei ole tehdä top 11-listaa), kirjoita perään joku kappaleeseen liittyvä muisto ja haasta sen jälkeen kolme kaveriasi tekemään sama.


1. CMX - Sivu paholaisen päiväkirjasta
* Käsittämättömän hieno livenä Ylivieskalaisessa ravintolassa muutama vuosi takaperin.
"... kaipasti kaikkea, kaipasti paljon, otit, hait, vaadit, sait, etsit, löysit, enemmän kuin halusit, janosit syvempää virtaa..."

2. Ultra Bra - Minä suojelen sinua kaikelta
* Löysin Ultra Bran Kroketti -albumin ilmestymisen jälkeen. Hieno biisi jonka kertosäe koristi myös kukkalaitetta ystäväni haudalla.

3. Zen Café - Mies eikä poika enää
* Tuo tekis mieli sanoa äidille joskus.

4. YUP - Hyvä hypnoosi
* Sitähän tämä elämä on! "Tämä kaikki on vain unta, pahaa unta, houreunta. Jälleen lähden jonnekin..."

5. Ismo Alanko - Kriisistä kriisiin
* Vaikka olenkin optimisti, suhtaudun elämään tietyllä tasolla aika kyynisesti. Tai itseironisesti ainakin. "Ei auta peräruiske..."

6. Ultra Bra - Poika Vuoden Takaa
* Juuri niin.
"Korkeella vaeltavat poutapilvet, ajatukseni samaa rataa. jos käännän katseeni, on tässä ihan hyvä makaa. Synkäksi kuvittelen sinitaivaan, sinut toiseksi. Silloin sataa."

7. Nightwish - Sleeping Sun
* Olin kerran ihastunut yhteen tyttöön ja Nightwishin keikalla tän biisin aikana suudeltiin ekaa kertaa. Saman keikan aikana Tarja Turunen osoitti mua sormella ja iski silmää. Olin laueta lahkeeseen.

8. PMMP - Joutsenet
* Ihku biisi. Muistan tän lukion pikkujouluista kun soitettiin... Tai mä en muistaakseni tässä biisissä soittanut ku heiluin muutenvaan pasuunan kans!
"Älä järjetön enää kapinoi, mene vaan!"

9. Monty Phyton - Sit on my face
* Mä en tahdo selittää tätä. Se on vain mun mielestä hauska laulu.
"...and tell me that you love me. I'll sit on your face and tell you I love you to"

10. Roisin Murphy - Ramalama (bang bang)
* Luokkakaverini nadel tutustutti mut tähän. Ehkä viime talven paras. Koulumatkoilla kuulaina pakkasaamuina Harjulammen kohdalla kuvittelin eläväni musiikkivideossa ja autojen ja moottorikelkkojen vain poukkoilevan sattumanvaraisesti sinne sun tänne.

11. Kristiina Halkola - Sinun lapsesi
* Sanoin äitille vähä aikaa sitten että "Ajattelin alkaa vasemmistolaiseksi, kun niillä on niin hienoja lauluja." Äiti oli samaa mieltä että laulut on kyllä mainioita, mutta suhtautui silti heittooni pienellä varauksella.



HAASTAN SEURAAVAT HENKILÖT SAMAAN:

En tahdo haastaa ketään koska en tahdo, että joku joka lukee tämän mutta ketä ei ole haastettu, voisi ajatella ettei hänen pidä tätä tehdä ennenkuin joku hänet siihen haastaa. Tee jos tahdot! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.