IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Tule kanssani kylpyynTiistai 11.09.2007 19:31

Kuusamo oli ja meni. Ravintolan kellarissa asuminen oli exoottinen kokemus. Siellä oli mukavia ihmisiä ja outoja kanssa, lähinnä asiakkaina.

Mulla oli lauantaina kylpyhuoneen avajaiset. Oli ihan tosihauskaa! Harmitti vaan ku en ollu ees ehtiny kunnolla siivota enkä järjestää mitään tarjoiluita tai muita ku tein iltaaaamua töitä Hempassa ja Martinassa. Aattelin että etkoillaan meillä hetki ja lähdetään baariin mut olinki sit ihan tosi liikuttunut kun ihmiset toi mulle kaikkia ihkuja lahjoja (taisiis mun kylpyhuoneelle). Mulla on nyt vessapaperia tosi pitkän ajan tarpeisiin ja hieno Alessin wc-raikastin ja upea kori ja vessapäiväkirja ja Benettonin musta käsipyyhe. Hirvipaistikin maistui mainiolle!

Opinnot on alkaneet vaihtelevasti. Kyllä tää tästä. Jus loppu muoviteknologian luento mikä tehään ryhmätyönä joittenki muissa laitoksissa opiskelevien luovien designereiden kaa. Chattailin tänään yhden lahtelaisen tytön kaa yhtäaikaa puhuen, mesettäen ja piirtäen sellasella virtuaalisella piirtopöytäslaidihässäkällä... Se oli jännää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.