IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Marraskuista iltapäivääMaanantai 12.11.2007 18:36

Eilen pidettiin nadelin kaa mesetilityssessio siitä että mitenkä on opiskelu paskaa. Hirveästi työtä, jos on vielä elämää opiskelujen ulkopuolellakin. Perjantaina ois kavereilla tooga-tuparit mutta oon iltavuorossa niin en pääse :( Torstaina mennään ravintolan porukan kanssa pikkujoulua syömään, mikä on mainiota. Nanna sanoi, että olisi viisainta jos ulkoistaisin elämänhallintani hänelle ja kukkaruukkupait komppasi tänään kahvilassa että näin olisi viisainta toimia. Mut ollaan nyt laittamassa vaihto-oppilaaksi johonkin. Tahtoisin ehkä vähä Tallinnaan mut pidemmän päälle siinä kuitenki kävis niin, että kävisin Tallinassa pari kertaa viikossa ja luuhaisin muun ajan Helsingissä. Pitäis ehkä lähteä vähä kauemmas, vaikka Japaniin tai Meksikoon. Tai Kanadaan. Kanada vois olla kiva.

Nyt pitäis saaha yks presentaatio valmiiksi huomiselle. Viimeviikko oli kamalan rankka, väsyttää hirveästi. Kahden viikon kuluttua pääsen Nivalaan vuorokauden mittaiselle lomalle. Jeij!

Eilen oli täydellinen sää talviromanssin leikkimiseen. Haaveilin vain kynttilöistä ja märistä lapasista ja kylmistä nenänpäistä jotka kohtaa rautatieasemalla, faunius iskosti tän ajatuksen mun päähän ja nyt oon ihan glögi- ja piparifiiliksissäni täällä pimeässä peräpohjolassa xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.