IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PikaliitoaTorstai 28.02.2008 13:17

Käytiin lenkillä yx päivä ja Ruutu pääsi juoksemaan poikakaverin kanssa ;))












Huuh en edes tiedä mistä alkaa rakkaat lukijani. Niin paljon on tässä muutaman päivän sisään ollut tapahtumia ja kummallisia 'juonenkäänteitä' :)

Lääkärillä on tullut juostua, kelalla, tökärissä, paljon meilejä kirjoitellut ja puhelimessa puhellut ja textareinkin hoidellut yhtä juttua.
Pian onneksi selviääkö onko mulla vikaa päässä vai kropassa. Virallisissa jutuissa kaikki tapaamani virkailijat ovat olleet aivan mielettömän avuliaita.
Henkilökohtaisella puolella ylimääräistä painetta on luonut aivan oudolta taholta tulleet kiinnostuksen merkit. Imartelevaa kyllä ja hauskaakin mutta vaikka kuinka selität et juu kiitos ei mahdollisimman kohteliaasti niin, ei meinaa mennä perille. Minen olisi halunnut tätä tapahtuvaksi koska mikäs kaverisuhde se nyt sitten on, huokaus. Kiusaantuneita hiljaisia hetkiä kun kumpikaan ei keksi mitään sanottavaa ja aikasemmin juteltu niitä näitä muutamakin tunti yhteen menoon. Niin se vaan on että pitää olla todella varma että toinenkin osapuoli saattaisi olla kiinnostunut ennen kuin aletaan romuttaa kaverisuhdetta tai sitten pidettävä turpansa kiinni.

Ääh aika rankkaa ollut tämä viikko

Ruutu palkittiin okuks vuoden 2007 parhaana palveluskoirana. Saatiin todella iso kiertopokaali, isoin ruusuke ikinä ja kiertävä kansio mihin voi kirjoitella koirastaan valokuvan kera :))




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.