IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Horoskooppimerkit paskalla Sunnuntai 13.08.2006 00:07




Tää on niin sitä itteensä...





Oinas
on aggressiivinen paskantaja. Hän uhkaa persettään ampuma-aseella ellei pötikkä suostu liikkumaan hänen määräämässään tahdissa. Pyyhkii perseensä puikkoviilalla.

Härkä
kuvittelee ulostavansa ihania suklaamuffinseja ja harkitsee vakavasti jonain päivänä maistavansa paskaa. Hän ihailee salaa paskan väriä mennessään solariumiin. Pyyhkii hanurinsa lounasseteliin.

Kaksoset
paskantavat usein housuun, koska he eivät osaa jakaa ajankäyttöään järkevästi. Kaksoset eivät koskaan lopeta paskantamista ennen kuin ovat kuulleet kaksi plumpsahdusta pöntöstä. Pyyhkii pakoputken aina kahdesti.

Rapu
Paskantaminen on pyhä rituaali, joka symbolisoi syntymisen hetkeä. Hän hätääntyy mikäli kakkapatukka on niin löysä ettei sitä voi ottaa synnytyksen jälkeen syliin muulla kuin kauhalla. Rapu etsii aina kakalleen kummisetää -tai tätiä. Sivelee kakan jälkeen pyllyään Nessu -nenäliinalla ja pyyhkii viimeisetkin ruskeat kyyneleet pois.

Leijona
ihmettelee miksei vessanovissa ole peilejä, joista voisi tarkkailla eläinten kuninkaan otsasuonien pullistumista. Leijonaa tyydyttää tieto, että kuninkaatkin käyvät paskalla. Kuivattaa perseensä solariumilla paskan jälkeen ja ravistaa itsensä puhtaaksi.

Neitsyt
tarkkailee kehoaan ja aistiensa lähettämiä viestejä heti kun perse koskettaa pytyn reunoja. Tärkeimmät aistihavainnot hän tekee sulkijalihaksella, nenällä ja korvilla. Lopullisen tuomion paskan terveydentilasta hän antaa vasta maun kautta. Tästä neitsyet eivät mielellään puhu julkisesti.

Vaaka
riisuu paskalle mennessään kaikki vaatteensa ja laskostaa ne nätisti lattialle mahdollisten paskaroiskeiden ja rypistymien vuoksi. Vaaka saa paskan solahtamaan pakoputkesta helpoimmin hienostoravintolassa. Tavallisessa kyläbaarissa vaaka ei saa irtoamaan edes ohutta hiutaletta. Huuhtelee pyllyvaon ruusuvedellä ja pyyhkii sen sitten silkkiliinaan.

Skorpioni
on valmis vaikka tappamaan paskansa jos se on keinotellut tai pettänyt isäntänsä. On kiinnostunut enemmän muiden uloisteista kuin omastaan. Ei pyyhi, sillä se on seksikästä -skorpionin mielestä.

Jousimies
rukoilee pytyllä äänekkäästi muulloinkin kuin ummetuksen hetkellä. Toivoo paskantavansa maailman suurimman paskan ja pääsevänsä sillä Guinnesin ennätystenkirjaan. Odottaa, että ufo tulee ja sädettää perseen puhtaaksi.

Kauris
on alakuloinen mennessään paskalle, sillä hän kokee menettävänsä aina jotain istuutuessaan pytylle. Säilöö kaikki löysät ulosteet todistusaineistoina myöhempää varhaiseläkettä varten. Pyyhkii rectumin vanhaan sanomalehteen -taloudellisista syistä.

Vesimies
haluaa vessan, jossa on kaksi pyttyä vierekkäin ja seinään pultattu viinipulloteline mahdollisia ystävien keskeisiä kakkantamistuokioita varten. Vesimies paskoo Challenger -sukkulan mallisia paskaohjuksia. Haluaa ensin ystävystyä peräaukkonsa kanssa ennen kuin on valmis pyyhkimään sitä.

Kalat
eivät ulosta perinteistä paskaa vaan kemiallisia jätöksiä, jotka koostuvat alkoholista, huumeista ja lääkkeistä. Kalat polvistuvat aina ulostuksen jälkeen pytyn äärelle ja kurkistavat varovasti reunan yli uiko heidän paskansa. Pyyhkii perseensä Alkon kuiteilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.