IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Joroinen 17.9Maanantai 18.09.2006 02:21

Yöllä ei tullut uni kun mahoton flunssa päällä, taisi olla kuumettakin kun niin välillä kylmäsi. Katkonaisen yön jälkeen suuntasin kohti Joroista. Ilmoittautuminen kuitattiin textarilla ilman ajo-ohjeita joten tuli hieman harhailailtua ennen kuin oikea paikka löytyi. Paikalla 13 koirakkoa josta 10 pääsisi tottelevaisuuden perusteella jäljelle. Meille osui nro 9 joten päästiin aloittamaan liikkeillä :) tottis meni vähän ja sinne päin. Eteenmeno oli kyllä hupaista katsottavaa, Ruutu lähti iloisesti laukaten liikkeelle ja kiihdytti vauhtia n.20 metrin päässä taakseen katsomatta aivan mielettömään vauhtiin :-0 Jäin katsomaan suu auki koiran menoa kunnes tuomarin käsky pysäyttää koira herätti mut ja karjaisin maahan. Tarvittiin muutaman käsky et koira pysähtyi ja meni maahan. tiä kuin kauas olis menny ilman käskyä ;-)
Paikalla makuu moitteeton. Pisteitä tottiksesta 71.
Maastoon taidettiin päästä viimeisenä koirakkona ja arvonnassa jälkinumeroksi nousi nelonen. Ajettiin letkassa jälkipaikalle ja vartin odottelun jälkeen tuomari tuli päästämään meidät jäljelle. Ruutu lähti hyvin janalle ja löysi jäljen heti ja vielä oikeaan suuntaan. Juoksuksihan meidän jälki taas kerran meni eikä ollut kauhean hauskaa flunssaisena juosta koiran perässä ylämäkeä. Juostiin samalla vauhdilla jäljen loputtua takas autolle, koira autoon ja ajamaan keppien jättöpaikalle. Autossa vasta uskalsin laskea jälkikepit ja kahden tarkistuksen jälkeenkin keppejä löytyi taskusta se 6kpl :D
Odoteltiin loputkin jäljestäjät ja sitten päästiin esine-etsintään. Ruutu löysi helposti tarvittavan esineen ja sitten mentiin kuuntelemaan lopputulokset. Ruutu sai täydet pisteet maastosta!
Ekat pk-kisat ykköstulos pistein 271 ja koulutustunnus JK1


Yeah!!!!!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.