IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

sadekeli tokokisat liperissäSunnuntai 08.10.2006 19:40

Taisi sade vaikuttaa aikas paljonki eräiden koirien suorituksiin..

Ruudulle taas kolmostulos avo luokasta. Paikallaan makuu suht ok, jäi aika hurjan vinoon maassa mut pysyi vaaditun ajan. Seuraaminen njoo. Liikkeest maahan meno, koira meni maahan mut kun käännyin oli koira seisomassa :-0 . Luoksetulo meni läpijuoksuksi ja voimakkaasta törmäämisestä johtuen (oma moka) tuomarilta nolla. Seisomaan jääminen ok. Noutamisessa innostin vähä liikaa ja Ruutu päätti hiukan leikkiä kapulan kanssa. Kauko-ohjauksessa koira käskyn saatuaan meni taas vinoon ja vaikka toimi muuten hienosti sai vain 7,5pistettä. Hypyllä koira ei totellu heti istu käskyä vaan tuli liian lähelle estettä ja takas tullessa kolisi. kokonaisvaikutuksesta 9. yht. 131,5 pistettä. Avoimessa 11 koirakkoa, Ruutu oli neljäs. Taisi vain kaksi koirakkoa saada ykköstuloksen.

Nyt tiiän tasan tarkkaan mitä tarkoittaa sanonta vain lahjattomat treenaa, tai jotenkin noinhan se menee. Kisoissa oli yksi oli malli esimerkki tästä, hienoa katsottavaa! :)


Edit..
Ai niin, kysyin pari viikkoa sitten kisajärjestäjältä josko Edina mahtuis alokasluokkaan. Ei mahtunut. Paikan päällä huomasin et alokasluokasta joku oli perunut. Kysyin siitä niin tämä ihminen oli jättänyt vaan tulematta paikalle, tylsää :(







Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.