IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hankasalmen ravitTorstai 09.07.2009 11:22

Tarkoitus ei ollut sinne mennä mutta kun ei sieltä ihan heti päässyt poiskaan niin seurasinpa 2 ensimmäistä lähtöä. Ensimmäisen lähdön lämmittelyssä huomioni kiinnittyi yhteen korvat vakaasti eteenpäin suuntautuneeseen hevoseen. Hevonen mun mielestä säteili päättäväisyyttä ja juoksuhalua. No hevosista mitään en tiiä enkä niitä lähellä edes uskalla olla. Lähtökäsky kävi ja hevoset lähti matkaan. Mun 'suosikki' oli ekan kierroksen jälkeen 4. elikäs aika hyvin :) Hevosten ollessa maalisuoralla mun suosikki kiri voittoon!!!
Toisen lähdön lämmittelyssä seurasin numerolla 4 varustettua mielestäni pientä mut säpäkän oloista heppaa. Se sykkyili siellä sihen malliin et juoksemaan pitäs päästä, ohjaajan (ohjastaja?) pitäessä hevosen hienosti kurissa. Siinä kun vetävät sitä pientä lähtökiekkaa ympäri heppa korskui ja nähdäkseni pienin avuin kumminkin pysyi kuosissa. Lähtökäskyn tullessa se heppa sitten johti alusta loppuun!!! Tästä lajista olisikin kiva tietää ja oppia enemmän vaikka tuskin tulen ikinä hevosta edes koskemaan, pelottavan isojahan ne on, tiä koska tulee potkua tai sellanen karkaa pystyyn ja purasee sulta puoli päätä pois. Komeita ne on kattoa kyllä :))

Ihana päivä muutenkin eilen, aurinko paistoi ja kuinka kaunista meitin maisemat täällä on. Järviä melkein joka mutkan jälkeen ja vihreimmillään oleva luonto. Auto kulki nöyrästi kun karstat oli pois niin kiihty ihan eri malliin, aurinkoinen keli, vastaleikatun nurtsin tuoksu ja monet hienot järvimaisemat matkan varrella, upeaa! :)



Mukavaa alkavaa päivää kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.