IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Edina Keskiviikko 28.03.2007 17:58

oli eilen ihan huippu! Se vähä mitä oon tehny sen kanssa niin oon palkannu pallolla vaikka se ei siitä niin kauheasti piittaa. Ottaa kyllä suuhun ja tappaa mut 'unohtuu' hetkessä. Ruutu ei löytäny palloa metästä kun viskoin sen umpihankeen. Edina katto autosta meijän touhuja. Annoin Ruudun vielä hetken etsiä palloa ja kun ei löytänyt laitoin sen autoon. Edina ryntäsi autosta salamana pihalle kun takaluukun aukaisin. E juoksi sinne metän reunaan ja kun pääsin sinne annoin sille käskyn -etsi. Se katto mua ja annoin tietenkin hieman lisää apuja. Ja sehän sen pallon sitten löysi :) Kokeilin toistamiseen, annoin vain yhden etsi käskyn ja hetken järjestelmällisesti etsittyään löysi pallon uudestaan! Tästä taitaa tulla Edinalle uusi harrastus missä se joutuu liikkumaan ja käyttämään päätään :D

Fillarin raahasin eilen kämppään sisälle ja pumppasin takapyörään ilmaa. Aamulla se oli tyhjä, tietenkin. Varmaksi muistan et ostin siihen viime vuonna uuden sisäkumin.

Ajoin eilen risteyksessä punaista valoa päiten :-0
Onneksi ei tullu mistään suunnasta autoa. Yleensä puran treenit päässäni ku auto turvallisesti vielä parkissa nyt en kerennyt ku kaveri oli tulossa kylään.







Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.