IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ellebarim tuli eilen..Maanantai 20.03.2006 14:35

Oli hieman levoton ekan tunnin ajan ja kävi välillä härkkimässä mun koiria jotka olivat keittiössä portin takana. Yksi täydellisesti ajoitettu Ei karjaisu riitti lopettamaan härkkimisen ja sen jälkeen Mira kävi vain katsomassa miten mun koirat ovatkaan niin hiljaksiin omilla paikoillaan :)
Mira kävi tutustumassa häkkiin missä oli kämpän ainoa pehmeä paikka ja hetken perästä aikoikin jäädä sinne nukkumaan.. no mä pidin koiraa hereillä ettei sitten saa päähänsä ruveta riekkumaan keskellä yötä.
Klo 23.50 käytin yksitellen kaikki koirat iltapisulla ja sitten syötiin safkaa. Mira söi hyvin kaikki mitä annoin (ei ollut kauhian iso annos kyllä) ja sitten jätin sen olkkariin nukkumaan. Vain kerran huutelin makkarista -maatevaan- kun mira yritti olla levoton ja sen jälkeen nukkuttiin loppuyö hyvin :)
Tänää aamulla (klo 07) käytin koirat pisulla ja sitten syötiin. Miralle piti sekoitella kastikkeessa ollutta haarukkaa ruuan sekaan ni jo maistui. Syömisen jälkeen nukuttiin muutaman tunti. Äsken Mira leikki hetken tässä sisällä äitinsä Edinan kanssa. Sit m lutras vesikupilla..


klo 17 m söi 2dl kuivamuonaa

ja iltaruuaksi klo 23.45 meni 5.5dl kuivamuonaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.