IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Asiat tärkeysjärjestykseen vaan...Keskiviikko 25.04.2007 17:03

Yritin vaihtaa kesärenkaat eilen. Kaveri löysäsi pultit aamusella ja jätin ristikkoavaimen tuulilasille etten vaan lähde ajelemaan löysätyin pultein ennen renkaan vaihtoa. Juotiin aamukaffet, jutskattiin ja sit kaveri lähti. Notkuin hetken koneella ja sit reippain mielin lähdin renkaiden vaihtoon. Hissasin auton ylös ja kieritin pultit pois. No kuskinpuoleinen rengas ei irtoa, naputtelen vähän vasaralla vauhtia, ei irtoa. Laitan pultit takaisin ja lasken auton alas. Siirryn takarenkaan kohdalle ja tunkkaan auton ylös. Irrotan pultit ja vaihdan kesärenkaan tilalle. Lasken auton alas. Menen hanttari puolelle ja tunkkaan auton takarenkaan kohdalta ylös. Irroitan pultit ja rengas vaan ei irtoa. Ravistelen ja potkin rengasta, ei irtoa. Laitan pultit takaisin ja lasken auton alas. Siirryn eturenkaan kohdalle ja tunkkaan auton ylös. Irroitan pultit ja vaihdan renkaan. Lasken auton alas ja rengaskin vajuu aika alas. On vähän tyhjän oloinen, no vielä tuolla ajaa. Siirryn kuskinpuoleisen eturenkaan kimppuun. Tunkkaan renkaan ylös (taas), Irroitan pultit. Ravistelen, vedän sitä hampaat irvessä, potkin ja käytän vasaraa. Se perkele ei irtoa. Lasken auton alas. Menen hanttaripuoleiselle takarenkaalle. Tunkkaan takaosan ylös (taas) ja irroitan pultit. Ei irtoa ei. Voi paska. Laitan pultit kiinni ja lasken auton alas. Meen kämpille ja relaan hetken.
Palaan tunnin päästä tapahtumapaikalle. Tunkkaan autoa ylös alas, irroittelen pultteja, laitan niitä takaisin, kiroilen, yritän katseen voimalla saada renkaan irti autosta, ravistelen, potkin ja kiroilen lisää. Paskan paska ei ne irtoa.

jatkuu...

klo 20.26


Tänään kävin autotarvike liikkeessä ja ostan kortilla ruiskittavaa ruosteen esto ja suojausainetta. Suihkautan sitä reilulla kädellä kaikkiin renkaisiin. Odotan vartin ja vinssaan taas auton ylös. Irroitan pultit, vedän, ravistelen, potkin ja kiroilen. Ei irtoa ei. Siirryn hanttarinpuolelle ja sama homma, paitsi että kiroilu kuuluu jo kadulle asti. Luovutan.
Käyn netissä maksamassa muutaman laskun. En maksa puhelinlaskua. Juup kyllä sinne jää 11senttiä. Kaveri soittaa ja käyn sielä kahvilla. Sieltä sitten menen korjaamoon, siellä naputtelevat lekalla renkaat irti ja laittavat vielä kesärenkaisiin lisää ilmaa :)

Ajelen huoltsikalle ja yritän ottaa bensaa kortilla. Ei myyntilupaa herjaa se himputin automaatti.
Siis miten niin,, onhan mun tilillä vielä 11 senttiä ;-)
Ajan kotio, treeneihin ei tarvia mennä kun ei ole tuota löpöä. Huoh.
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.