IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Perjantai 05.05.2006 05:30

mukavaa yötä arvoisat lukijat, joita on 1 kpl ja yleensä sekin minä itse. edellispäivänä lupauduin tulemaan hra. martin koululle ja tämän toteutinkin, vaikkakin himaan jääminen tarkoituksena saada nukkua pidempään olikin lähellä sillä heräsin ensin kymmeneltä ja painelin torkkua ties kuinka pitkään, kunnes painoin "peruuta" ja day dreamasin mukavien unien parissa 11.15 asti kunnes heräsin ja kiireessä menin suihkuun. sen jälkeen join nopeasti 0.5L kaakaota hienosta kolpakostani ja lähdin ajelemaan, tai jos ihan tarkkoja ollaan lähdin uimaan, kohti haukilahden lukiota. uimaan nimittäin hiessä, sillä aamulla oli ~19 astetta. paikalle saavuttuani täytyi todeta, että kylläpä tuonne olis ollut silloin aikoinaan kiva päästä, nimittäin uskoisin että olisin siellä viihtynyt. joka tapauksessa, menin hra. martin noutamana ruokalaan istumaan tämän sekä tämän veljen hra. drulak aka. harrin kanssa. tässä välissä alkoi ihan todenteolla tuntumaan että perkele, kyllä tuonne silloin aikoinaan olisi ollut mukava päästä. valitettavasti rehtorille ei kelannut sekään, että olisin tammikuussa siirtynyt kaitaalta sinne. oli kuulema kiintiö täynnä yms. paskoja tekosyitä. muistinkin tänään että hän, henkilö jolle kannan suurta kaunaa, on paikalla. huumorimiehenä ehdotinkin hra. martille ns. leipomista, tämä ei kuitenkaan jostain syystä käynyt. vitsikästä. hihi. eräs hauska aspekti oli myös lukuiset suhteellisen viehkeät neitoset, joita tuntui tulevan joka nurkan takaa, tämähän ei tietenkään minua mitenkään hyödyttänyt, mikä onkin ehdottoman harmillista.

ok, sieltä siirryin himaan ja pian lähdin pyöräilemään summer cycling gear päällä. siinä menikin koko päivä, enkä jaksa selostaa yksityiskohtia, kun se on vähän niinkun vanhan kierrätystä. paitsi että illemmalla tuli kylmä ja kävin hra. martin kanssa pyöräilyn oheella isossa omenassa. omenasta puheenollen, mä tiienkin yhden söpön tytön joka hymyilee niin söpösti että meinaa tulla nuoresta iästäni ja urheilullisuudestanikin huolimatta infarkti. ooh.. ajattelin säästää tuon nössöilyn viimeiseksi, mutta sitten muistin, että nössöilinhän minä myöhemmin lisää ystäväiseni ebi-chanin kanssa. nimittäin tapasin hänet n. 22 maissa mkk:n kentällä ja siitä seurasikin kahden tunnin nössöilysessio.

mukavaa muuten elää tulevaisuudessa. talvella odottelen kesää, kesällä talvea, tarkastuskäynti lääkärin luona kutsuntoja varten sijoittuu aina huomiselle, työnhakukin sijoittuu sekin useimmiten huomiselle tai parin päivän päähän perjantaille, kun silloin on muutenkin vapaata(aivan kuin muina päivinä ei olis =). olenkin tässä jo mennyt hakemaan "huomenna" töitä jo noin 9kk ajan =). sama pätee ihmissuhteiden luomiseenkin, huominen nimittäin.

nyt on kerrassan todettava, että camel - breathless on hieno biisi. voisi melkein innostua taas pitkästä aikaa 70-luvun hienosta progressiivisestä rockista. täytyis kai hakee uusi suekin, jos sellainen on ilmestynyt jo. no, jospa huomenna? :-)

kaikkea hyvää.

:)Keskiviikko 03.05.2006 14:17

jaaha, ei jaksanut lähteä käymään koululla edes ainoana koulupäivänä koko viikolla. lähinnä väsymys veroitti lähtövalmiuksia, mutta kummasti sitä jaksaa istua koneella ilman mitään tekemistä. toisaalta sänkykin taustalla on houkuttelevan näköinen, "parin tunnin" napit ei välttämättä tekis pahaa.

itse asiassa, jos tarkkoja ollaan, niin piti lähteä alunperin toiselle tunnille, joka siis alkaa itse asiassa noin 10 min päästä. noh, kyllä mulla on vielä varaa olla poissa, sanoisi tunnollisinkin opiskelija.

tätä kirjoittaessa huomasin piilevän halun lähteä ulos, pitäisi nimittäin hakea uudet kuulokkeetkin. edelliset, hyvät sellaiset, menivät paskaksi. tämäpä hieno juttu, nimittäin uudet vastaavat olisi hienoa saada, vaan en tiedä mallia enkä jaksa raidaa sonyn sivuja läpi. enköhän jossain välissä lähde, vaan pitäisikö poiketa alkossakin? ei, nimittäin se ei käy, sillä tänään alkaa salikausi. tai ehkä huomenna, kun olen nukkunut tarpeeksi...

jospa sittenkin istuisi koko päivän himassa pelaamassa, kerrankin. viime päivät ovat olleet vähän turhan kiireisiä, nimittäin. tänään on sopivasti pilvistä, ei siis tee mieli ulos niin kovasti kun voisi kuvitella.

mm..

:)Keskiviikko 03.05.2006 05:40

tervehdys.

youtube-seikkailut jatkuvat. nyt vuorossa http://www.youtube.com/watch?v=FfafOAuW-FY&search=helloween, toisinsanoin helloweenin if i could fly. hieno biisi, varsinkin livenä.

käväisin kahden ystäväiseni kanssa kävelemässä. itseironinen huumori oli suosituin huumorinmuoto tänä iltana. kun toisen toverini nukkumaan- & kotiintuloaika uhkasi lähestyä, lähdimme saattamaan häntä kotiin. myöhästyimme vähän hänen nukkumaanmenoajastaan, huhhuh, mitähän naapuritkin mahtoivat asiasta tuumia. toivottavasti eivät kuitenkaan huomanneet mitään. takaisin sieltä tullessamme istuinki tarakalla pyörän kyydissä, se oli kivaa!

:)Maanantai 01.05.2006 07:58

tervehdys. päivä menin jotakuinkin näin: herätys klo 12, kolmelta lähtö helsinkiin, noin viideltä kaivarissa, noin kymmenen maissa pois kaivarista, noin 23 maissa kaverille, noin 1 maissa pyöräilemään, noin puoli neljältä kotiin.

sitten yksityiskohtiin: päivä alkoi ihan mukavasti, helsingissä oli paljon ihmisiä. lähdimme siis toverini samin, martin sekä mikon kanssa kohti kaivopuistoa siinä kello neljän maissa. matkalla sinne jouduin kuuntelemaan erittäin hermoja raastavaa skidien huutoa raitiovaunussa helmeilevine omenaviineineen. pääsimme paikalle ja etsimme tovin mukavaa istumapaikkaa. ilmeisesti seuramme ei kelvannut kenellekään joten olimme seurana toisillemme. jossain välissä erkaannun joukosta hra samin aka ismon kanssa ja menimme vessoille. vähän tämän session jälkeen joku saatanan natiainen, tosin hieman pidempi, tuli haastamaan riitaa. ensiksi yritin rauhoitella kaveria, mutta siinä välissä kun tämä alkoi tönimään melkein tulikin ADRENALINE RUSH + RUTHLESS AGRESSION, mutta onneksi kun olen niin diplomaattinen, mietin kuinka olisi hyvä toimia myös pidemmällä aikatähtäimellä katsottuna. tapauksen myötä olenkin nykyään paljon myötämielisempi lasten fyysiselle kuritukselle, vaikka aikaisemmin en ko. metodia arvostanutkaan. perrrrkele, remmiä perseelle niin että perse on punainen vielä kuukauden päästä.

ko. spede pilasikin melko hyvin tunnelman, niinpä melko pian tapauksen jälkeen päätin että nyt on aika lähteä, sillä nyt oli aivan uusi tunne päässyt valtaan, ei joy-fiilis vaan mieletön misantropia kohti jokaista humalaista joka jatkuikin aika lailla läpi loppuillan.

sami ja mikko tahtoivat lähteä kotiin kaivari-reissun jälkeen, joten ne jäivät jossain välissä pois bussista kun me menimme hra. martin ja nti. sallan (jonka olimme tavanneet kaivarissa) kohti espoon keskustaa hra. mikalle. siellä emme sitten ehtineet duunata paljon mitn, kun pitikin jo lähteä hassunhauskojen bussiaikataulujen takia. sieltä lähdimme nimeltämainitsemattoman herran, nimeltään martti, kanssa indianaan syömään kebapia ranskalaisilla. itse tankkasin vielä isolla tuplajuustollakin. läpäl.

:)Sunnuntai 30.04.2006 08:56

jaah, näemmä onnistuin pistämään rytmin suht. paskaksi tässä päivien saatossa. ei se mitään, nyt on tärkeetä asiaa. nimittäin nyt on niin, että viihdoikin tajusin hyötykäyttää YouTube.com:ia.

oivalluksen seurauksena olenkin paraikaa selaamassa the smithsin musiikkivideoita + sälää. äsken tosin sattui jotain suurta, löytyipä nimittäin ehkäpä 80-luvun parhaimman biisin, the boy with a thorn in his siden, musiikkivideo, jonka tosin olen aikaisemminkin nähnyt, mutta tiemme erkanivat turhan aikaisin. tarjoan nyt siis nostalgiaa teillekin, hyvä lukijakunta. (käytännössä kuitenkin linkkaan itselleni muistiin :-))

http://www.youtube.com/watch?v=pAtluJsmkNY&search=the%20smiths

ahh.

:)Tiistai 25.04.2006 00:31

allekirjoittanut ei pysty kuvailemaan tämän hetkistä olotilaa muilla sanoilla kuin: keväinen ilta, strongbow kuiva siideri sekä neil young - harvest moon. myös such a woman on mainio vaihtoehto samaiselta artistilta.

allekirjoittanut taitaa hakea lisää siideriä ja mennä ulos melankoliaa harjoittamaan. tosin positiivistä sellaista melankoliaa. niinku explosions in the sky - the world is not cold dead place.

:)Maanantai 24.04.2006 03:42

minulla on ihana rytmi. tänään heräsin ysin paikkeilla kuten myös eilen.

mitäkö tein tänään? pelasin aika pitkälti koko päivän. äsken tulin kotiin, sillä päätin muutama tunti sitten käydä ulkona. meni taas jonkunlaiseksi filosofoinnin tapaiseksi hra. ithirionin kanssa. nyt korkata pullollisen strongbowia ja mennä nukkumaan. =)

:)Keskiviikko 19.04.2006 07:44

jaa, kauniit ajatukseni eivät sittenkään toteutuneet. eilinen riemuvoitto jäi vähän turhan lyhyeksi, sillä ilmesestikin nukahdin jossain välissä päivää, taisi olla noin klo 19 maissa. tätä en kuitenkaan mitenkään muista tapahtuneen, mutta joka tapauksessa huomasin heränneeni klo 00.30. se, miten jouduin sänkyyn, jäänee arvoitukseksi.

paraikaa on aika perus valvon yöllä-fiilis, joka onkin monen vuoden intensiivisen harjoittelun jälkeen tullut tutuksi. jaa-a, eipä ole ulkonakaan pariin päivään tullu käytyä. saas nähdä miten jakselen kouluun aamulla, sitähän olis tuossa muutaman tunnin päästä. joko nukun nyt tai riennän sieltä kotiin nukkumaan.

tykkään siitä, ettei tarvitse tehdä mitään. moneen päivään. ihanaa.

=)Tiistai 18.04.2006 09:33

moi!

vaikka kuulijakuntani onkin kadonnut, eikä kukaan näitä lue, niin kuitenkin tänään on selvästi hieno päivä tulossa, ajattelinpa jopa käydä ulkona. eilen valvoin 24 tuntia ja menin nukkumaan siinä kymmenen maissa, nyt pitäisi olla rytmikin kunnossa, tai miten sen nyt ottaa. nukuin vähän turhan vähän, heräsin nimittäin neljältä. ei muuta ko illalla vaan aikaisin sänkyyn taas. toivottavasti vain ei ala nukuttamaan turhan aikasin, nytkin on pieniä väsymyksen merkkejä, mutta en oikein saanut unta vaikka kaksi tuntia kierinkin sängyssä. aivan aivan, tänään on vapaapäivä. huomenna olisi jopa koulua, hienoa hienoa.

hienoa =)

ahihiMaanantai 17.04.2006 10:45

ahihi. minullapa vasta hauska rytmi. tänään, kuten myös muinakin päivinä kuluvan viikon aikana, heräsin 18 ->. jos aivan tarkkoja ollaan, niin tänään... itseasiassa eilen, menin sänkyyn siinä klo 11 ja heräsin 19.30. illalla/yöllä piti käydä ulkona, mutta se jäi vähän niinku pois. seuraavalla viikolla on ruhtinallinen yksi koulupäivä, joka ajoittuu keskiviikolle. sen jälkeen ja sitä ennen on todennäköisesti luvassa vain päivisin nukkumista ja öisin pelaamista ja mahdollisesti ulkonaoleskeluakin ainakin alkuyöstä (klo 3 asti). harmillisesti, tosin, yökyöpeli-ystävilläni on koulua ja eivät siis pääse kanssani, eli todennäköisesti olen kotona seuraavan viikon ajan. aika pelottavaa, alitajunnassa on sellainen ajatus että salilla täytyisi käydä kun se on jäänyt vähän niinku pois. mutta ei se mitään, itse asiassa tämä elämänmuoto on varsin mukava tälläisenään, tosin vain viikon parin ajan. mutta sallittakoon moisen, kun kohtapuolin tämä tälläinen ei välttämättä olekaan mahdollista kiitos vauhdikkaasti etenevälle vanhenemiselle.

en kexi enempää.