IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

keskustelujaTiistai 05.12.2006 02:08

Meikästä ihmiset stressaa ihan turhista asioista. Parisuhteet, terveysasiat, jotku vitun ylikansoittumiset ja jäätiköiden sulamiset. Ei niillä oikeasti ole mitään merkitystä. Kaikki on kirjoitettu johonki Taatto Wanhan ja Wäcewän aikakirjaan ja meillä on omat roolit.
Ei täällä oikeasti tarvi tehdä kuin näytellä se oma rooli ja sitten potkaistessaan tyhjää ottaa takki narikasta.

Joku sanoo että ilman stressiä ei osaa nauttia niistä elämän mukavista jutuista. Niinku Vanilla Skyssa päähenkilön kaveri totesi "Just remember, the sweet is never as sweet without the sour, and I know the sour."

Meikä kyllä tietää tuon happaman. Mutta kuitenkin. Kaikki väri on tilapäistä ja ihminen on kuollessaan yksin. Voihan siinä vieressä tietty olla joku jätkä sohimassa taskulampulla silmään ja luomassa sitä valoa-tunnelin-päässä-efektiä niinku ketosen ja myllyrinten yhdessä sketsissä mutta niin.

Meikä huomas että meikä on muuttunut ihan vitusti. Meikää ei oikeastaan vaivaa mikään. Tästä ei voi kiittää ketään maailman suuria hengellisiä johtajia eikä filosofeja vaan .. Muumipappa.

Muumipappa totes "samapa tuo" sen jälkeen kun yllätti poikansa harrastamasta seksiä Hemulin kanssa. Tuo samapa tuo sopii meikälle niinku nyrkki naamaan. Koska oikeasti.. ihan sama mitä tapahtuu niin "samapa tuo" . Sillä asioilla on tapana järjestyä. Kaikilla mene hyvin.

No stress.

Ohessa liitän seuraavan videon liittyen tuohon muumipapan sanomaan

http://youtube.com/watch?v=MQmZbO11ogU


np. Naughty by Nature - Everything's going to be Alright

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.