IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Tuoreen tutkimuksen mukaan ihmisten nopeasti tekemät päätelmät toisistaan pitävät usein yllättävän hyvin paikkansa. Mieti siis kahdesti, millaisen mielikuvan haluat itsestäsi antaa.

Miehisen katseen kääntäjät listasi Yhdysvaltojen Cosmopolitan-lehti.

1. Hymysi

Näyttääkö se aidolta, kiusaantuneelta vai väkinäiseltä? Vai näyttääkö se siltä, että söit lounaalla parsakaalia?

2. Hiuksesi

Miehet eivät ymmärrä mitään kaksihaaraisista tai hiuspohjasta, mutta he katsovat kyllä, näyttävätkö hiuksesi 1) pehmeiltä ja 2) siltä, että ne tuoksuisivat hyvältä. Muista siis pestä hiuksesi silloin tällöin ja unohda liiallinen hiuslakan suihkiminen, muuta miehet eivät pyydä.

3. Rintavakosi

Tässäpä päivän uutinen: miehet katsovat naisessa aika lailla ensimmäiseksi rintoja. He myös huomaavat sen, miten tuot esille sen, mitä sinulla on.

4. Meikkisi

Jos käytät meikkiä niin paljon, että se näyttää kuin toisilta kasvoilta omiesi päällä, herää luonnollisesti kysymys siitä, mitä yrität piilotella meikkisi alla.

5. Ihosi

Miehet eivät luultavasti edes huomaa sitä omasta mielestäsi valtavaa näppylää, jota olet piilotellut (ja ajatellut) koko päivän. Mutta he kyllä huomaavat, jos olet nukahtanut solariumiin.

6. Laukkusi

Ihan kaikki naiset, jotka kantavat mukanaan pursuilevaa kassia minne menevätkin, eivät jatkuvasti meikkaa, kampaa ja peilaa, mutta miehethän eivät tätä usko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.