IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kuvaajille töitäMaanantai 16.07.2012 21:21

Itsekin tässä olen menossa muutaman viikon päästä nappaamaan hääkuvia.

Mutta, missä viipyy avioerokuvat? Miksei sellaisia oteta? Erottuisivat ainakin tuosta tylsästä hääkuvien massasta :D

Tarvinnee ehdottaa tälle pariskunnalle, että olenhan käytettävissä myös, kun liittonne päättyy onnellisesti ;)

Kalasatama.Lauantai 14.07.2012 03:13

Harmi kun tästä webbikamerasta ei näe, paljonko ihmisiä turhautuneena menee metroasemille odottamaan ei mitään: http://www.kalasatamankeskus.fi/rakentaminen - viimeinen metro meni jo.

Etenkin kun on raitioliikenteessä jotain kiskotöitä ja vaunut poikkeusreiteillä, pysäkit huputettuina ja tiedotteita katoksissa, niin silti niihin kerääntyy kummasti odottajia.

Harvinaisen hyvälaatuinen webbikamera tuo varsinkin noin suureksi kuvaksi. Ehkäpä tuota työmaata tulee seurattua vielä enemmänkin.

Ulos syömään...Lauantai 30.06.2012 15:06


Ikeaan :p

12.04Keskiviikko 27.06.2012 13:33

Silloin kun olisi tarvetta tehdä jotain kannettavalla paikassa, jossa ei nyt satu olemaan mukana mitään muuta boottaavaa mediaa (esim live-cd tai tikku), niin eikös käynnistettäessä kone tervehdi käyttäjäänsä iloisesti:

error: out of partition
grub rescue>


No joo, edellisenä päivänä käyttäessä jo alkoi olla oireilua, kun pakettienhallinta ei pystynyt päivittämään juuri mitään.

Kotihakemistossa toki oli käytännössä lähes kaikki pysynyt ehjänä, mutta muuten tiedostojärjestelmä tuntui olevan enemmän tai vähemmän rikki, joten kopsasin nuo tiedostot talteen ja kaikki sileäksi ja uutta Ububtua asentamaan. No edellinen oliskin 11.10, joten olisi ollut muutenkin ajan kysymys, koska olisi se hetki asentaa taas. Oikeastaan ihmettelen vain, miksi en sittenkään asentanut Debiania, olisi sitten Debian jokaisessa käyttökoneessa...

Ja unohdin kuin hirveä tämä Unity on, nyt tilalle nopeasti Gnome Classic.

Sinänsä ensimmäisiä kertoja, kun ext3:n kanssa tulee itsellä ongelmia. Jos joskus jotain on ollut, niin sillo on ollu joku live-usb-tikku hajonnu.

Kaupunkijuhannus?Perjantai 22.06.2012 18:19

Melkein jokavuotiseksi perinteeksi on muodostunut viettää juhannusta kotioloissa. Viime vuonna tosin tuli tehtyä poikkeus mökkeilyn muodossa, mutta nyt on otollinen aika olla edes lähellä sivistystä.

Koska sitten on soveliasta viettää juhannusta? onko se juhannusaattona, juhannuspäivänä vai Jussien nimipäivänä 24.6.? Samapa tuo, kunhan kelit sallivat ja ympärillä on rauhallista.

Siispä ....Kunhan ensin selvittää pienen metsätaipaleen ja niissä vaanivat itikat, onkin jo perillä. Taustalla siintää Näsijärvi.Pari vuotta sitten edesmenneestä Lielahden S-marketista ostettu kertakäyttögrilli pääsi tositoimiin, kun Prismasta tarttui matkaan grillimakkaraa. Kovasti epäilytti, tekeekö moisella mitään.Se toimii sittenkin!Cityperhe luonnon keskellä, lähimpään taloon ~200 metriä matkaa.


Roskat pussiin ja kotio dataamaan, ens vuonna uudestaan?

PumppaamaanLauantai 09.06.2012 22:41Ei muuta ku pumppaamaan, vittu jee :D

(Portion Boys - Pumppaa)

Ask for Pepsi-ColaSunnuntai 22.04.2012 22:50

@ Classic American Diner
http://www.diner.fi/

Ruoka on erinomaista, mutta yksi asia jäi vähän mietityttämään. Juomat tulee kaiketi Sinebrychoffilta, joka Suomessa myös Coca-Colankin valmistaa. Silti pöydissä oli tällaisia paperitelineitä, joissa muistutettiin, ”ask for Pepsi-Cola”. Tokihan ne sisustukseen sopivat erinomaisesti, mutta ehkä siinä se tyylivirhe sitten tuleekin, kun niissä on kilpailevan juomayhtiön logoilla varustetut paperit ;)

Kuvakooste 2.4.2012 kolmostieltäTiistai 03.04.2012 20:35

Joskus vaan olisi parempi pysyä kotona. Sellainen tunne tuli, kun ei tiennyt, mitä edessä on ja mitkä väylät ovat suljettuja.

Olin tulossa palaverista takaisin kotio. Helsingissä ollessa kuulin, että Lempäälässä ja Tampereella alkoi rytistä. Puhuttiin kymmenien autojen ketjukolareista ja kun ne olivat tapahtuneet moottoriteillä,. oli selvää, että kiertotiet ovat täysin tukossa, jos niitä edes on.

Helsingistä Hämeenlinnaan oli keli mitä mainioin, moottoritie sulana. Mitä pohjoisemmille leveyksille saavuttiin, sitä mielenkiintoisemmaksi ilma kävi.

Parolasta Iittalaan tuli jokseenkin jäätävää vesisadetta ja Iittalasta Lempäälään räntää. Ohituskaistat olivat käytännössä käyttökelvottomia, joten niitä ei ehkä onneksi juuri käytetty.


Akaa-Lempäälä osuudella näkyväisyys oli paikka paikoin varsin olematon, joten moottoritiellä vauhdit olivat jo laskeneet 60km/h tienoille, kunnes eteen alkoi tulla pysähtyneitä rekkoja.

Vaikka moottoritie oli auki pohjoisen suunnassa, oli joitakin keskeyttäneitä autoja myös ko suunnassa. Tämäkin kuvan Fordi oli ottanut hieman osumaa.


Lempäälän ketjukolaripaikalta riitti poiskuljetettavaa.


Itse onnettomuuspaikalla ei enää ollut montaa ajoneuvoa 18:50 aikoihin. Ne, mitä vielä oli pois hakematta, alkoi muistuttaa lähinnä igluja.


Tampereen kehäteillä ei mennyt myöskään hyvin, onnettomuuksia oli niin Rajasalmessa kuin vt9:n puolella Lahdesjärvellä. Infotaulu kertoo oleellisen.


Ikean tienoilta oli turha liittyä kolmostielle, kiire loppui kaikilta.


Ongelmia tuntui olevan kaikilla kumipyöräisillä kokoon katsomatta. Tässä ollaan lakalaivassa lakisääteisellä tauolla.


Jos 3-tie oli autio, syy löytyi Kuokkamaantien risteyksestä Nekalasta. Poliisi ohjasi etelään suuntautuvaa liikennettä todellakin Kuokkamaantielle.


Kaikesta huolimatta, Tampereella lähes aikataulussaan. Yhtä helppoa ei ollut etelään menevillä linja-autoilla. Noin 18:50 aikaan tuli Lempäälässä liittymän 34 kohdalla vastaan Paunulainen, lähtöaika Tampereelta joko 16:45 tai 17:15. Ja Satakunnan Liikenteen Urjalaan matkalla ollut, 16:20 lähtenyt bussi taivalsi 10 minuutin matkan ajassa 2 tuntia 50 min saapuen Kuljussa vastaan klo 19:10


Loppumatka kotio ei sekään ongelmitta sujunut. Jos lunta oli satanut polviin asti, oli paikallisliikenteessä useita vuoroja peruttu ja lopulta liikenteenohjaaja ohjasi senkin kiertotielle, kun myös Paasikiventie (vt12) oli tukossa.

Vakuutusyhtiöissä odotettavissa kiireinen viikko.

Lakeus!Torstai 29.03.2012 21:12

Perkeles! Sama paikka minne päätin viime lokakuussa terassikauden killerpop saa olla se paikka, jossa aloitin terassikauden vuonna 2012 ;D

Kuva todisteeksi

Kyllä paras talviloma on sellainen, että ei tarvi kärsiä kylmästä.
Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki. Terassikausi korkattu

@ Pub Wilson 29.3.2012

Lahdenväylän ketjukolariPerjantai 03.02.2012 23:25

Aikuisten versio Särkänniemen törmäysautoista löytyy YouTubesta.Videoon liittyvä uutinen MTV3:n sivuilla