IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

KonditionalistiTiistai 10.06.2008 00:52

Moi.

Mun nimi on Ensio (nimi muutettu) ja mä olen konditionalisti. Mä olen käyttänyt konditionaalia säännöllisesti jo vuosia. En ees osaa sanoa enää kuinka kauan mun elämä on oikeestaan pyörinyt konditionaalin ympärillä.

Sehän alkoi niinku se yleensä alkaa. Sellasta kevyttä jossittelua kaveriporukassa silloin tällöin. Vähitellen konditionaali alkoi sitte viedä mua mukanaan. Viikoittainen käyttö muutui päivittäiseksi, enkä oo nähnyt konditionaalitonta päivää sen jälkeen. Välillä on näkynyt valoa tunnelin päässä, mutta aina mä olen palannut konditionaalin pariin. Aluksi mä pystyin salaamaan konditionaalin käytön läheisiltäni erilaisin kiertoilmauksin, mut kyllähän se jossittelu alkaa ihmisestä näkyä aika pian päällepäinkin. Siinä meni sitte työpaikka alta, vanhat kaverit katos ympäriltä kun pyörin muiden konditionaalin käyttäjien kans jossittelemassa teatterilla ja yliopistolla ja kahviloissa.

Mä haluan aidosti päästä eroon konditionaalista, mut tiedän että täysin siitä ei voi koskaan parantua. Mä tulen olemaan konditionalisti lopun ikääni, mutta olen kiitollinen jokaisesta konditionaalittomasta päivästä.

Hitto, pitäis tiskata ja alkaa valmisteleen muuttoa. Kouluhommiakin pitäis tehä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.