IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Aamu KahviLauantai 06.09.2008 21:32

Heräsin ennen puoltapäivää, kun isoveli soitti mökiltä. Olivat kavereineen viettämässä venetsialaisia. Mukavaa. Vaatteet sain päälle ja ulos lähdettyä kuitenkin vasta nyt, nukutti kovasti eilisen työillan jälkeen.

Olin keskellä korpea karhupuku päällä makaamassa laavulla ja sitten heiluin sokkona kun Punahilkka talutti. On mulle itseasiassa oudommistakin asioista maksettu. Sit kuoriuduin otsokostyymistani ja alta paljastui (asiakkaan mukaan) "söpö tonttupoika". Sitte tarjoilin ruokaa ja juomaa ja ihmisillä oli hyvä tahto.

Tulin taas Kauppayhtiölle, kun omaan nettiin en pääse ku kännykkä on vieläkin hoidossa. Ihan suoraan sanottuna en pidä kahvista kovin paljon. En juo sitä nauttiakseni siitä. Kahvi on välikappale - tekosyy - pukeutua, lähteä ulos ja keskustella ihmisten kanssa. Nerokasta. Entä jos satoja vuosia sitten joku ei olisikaan keksinyt, että juuri k a h v i on juuri se asia, jonka varjolla tavataan ihmisiä ja myydään seksiä? ...Hassua. Mikähän se sitten olisi? Jospa se olisi vaikka kynsien lakkaus tai pikkulintujen kiduttaminen? "Moi, käytsä usein täällä? Kuule lähtisitsä joku päivä mun kaa vaikka rääkkäämään punatulkkuja? Tohon ihan kulmille on avattu tosi kiva paikka, siel niitä saa kivittää ja antaa sähköiskuja..."

Hmm... taitaa olla hieman liian varhaista Einon pohtia mitään vaahtokarkkia syvällisempää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.