IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Onko pakko?Tiistai 09.09.2008 19:16

Tulin yliopistolle. En saa meidän amanuenssia enkä opintopäällikköä kiinni, ja kaikki on jumissa niin kauan kunnes saan ne kiinni. Ilmoittautumisajat lukukaudelle ja eri kursseille umpeutui sillon ku olin kertausharjotuksessa ja ennen sitä mulla ei ollu nettiä (mitä ei ole vieläkään) enkä tiennyt että tulenko kouluun ollenkaan. Näytän ihan tosi eksyneeltä Pikku Myy -pipossani täällä tiedekunnan käytävillä harhaillessani.

En tiiä mistä aloittaisin. Tässä laitoksessa ei ole tällä hetkellä juuri mitään, mikä motivois mua tekemään yhtään mitään. Sain eilen uuden työn. Tuntuu vähän yksinäiseltä. Luokan liitutaululla lukee "Mene sinä laiska muurahaisen tykö ja katso kuinka hän ahertaa." Onpa masentavaa.

Sunnuntain heksubileissä oli mukavaa. Oltiin keilaamassa. Se oli eka kerta ikinä. Katin kanssa oltiin samalla radalla enkä tajunnu ees heti et keilaus ei ookkaa joukkuelaji. Katin Ice Man vei voiton mun Purppuranpunaisesta Kostajastani, mut mä olin kyllä just alkamassa voittaan sitä, mut sit piti lähtee syömään ja sit saunaan ja sit baariin. Ei siitä sen enempää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.