IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Varoittava esimerkkiKeskiviikko 24.09.2008 19:41

Tänään kulttuuriantropologian luennolla opittiin että suppilovahveroita ei kasva näin pohjoisessa, sukkahousut ovat tylsiä ja kun lenkkitossuja tarkastelee kulttuuriglobalismin näkökulmasta niin ne ei näytä kaikki ihan samoilta, jos on kenkäkauppias. Kukkakauppias sen sijaan... ööö... Sit katottii joku dokumentti käsivarakameramummosta joka kuvas ranskalaisia dyykkareita. En nähny spektaakkelia maailmoja järisyttävään loppuun saakka, kun oli tapaaminen teollisen muotoilun laitoksen amanuenssin kanssa. Se suositteli ehdottomati tekemään kandin täällä. Mun mielestä se ois kyllä voinu sanoo että "lähe vaa menee!" ...Vähä niinku mun laulunopettaja. Mut meillä oli kyllä hauskaa ja samanväriseksi lakatut kynnetkin! Nii'in!

Laulutunti alkaa kahenkymmenen minsan päästä. Oi voi sentään! Ja illalla ainaki Karo ja Jossu ja Raita tulee kyläilemään. Jos sinusta - rakas lukijani - tuntuu siltä, että tahtoisit tulla kylään, niin ole toki tervehditty ja tervetullut. Muinakin päivinä kuin tänään.

Vaihteleva määrä sekalaisia ajatuksia ailahtelevaisessa mielessä vaarantaa mielenterveyden ja vähentää siittiöiden määrää. Älä aloita.

Mun ylinopeussakosta on vielä 80€ maksamatta... Perkeles!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.