IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Syty sinäkinTiistai 17.04.2007 04:44

Me oltiin Ylioppilasteatterin mainion väen kanssa viikonloppu Kuopiossa Syty-festareilla. Kyseessä oli siis Suomen Ylioppilasteatteriyhdistyksen katselmushenkinen festivaali, jossa oli kaikkea aisteja ravistelevaa tarjolla. Perjantaina saavuttiin mestoille, mut en ehtinyt juuri mukaan rientoihin kun säädettiin Eetun kanssa kokopäivä enskesän työasioita. Sit illastettiin Mustassa Lampaassa ja saunottiin. Lauantaina tunnelma oli ensin outo. Muilla tuntui olevan krapulaa. Istuskelin ja ihmettelin, pyörin ympäriinsä ja makoilin. Sitten mut muilautettiin mukaan Lapin improjoukkueeseen mikä ujostutti valtavasti, mutta lauantai-illan kisat olivat taiteellinen menestys. Tuomaripelin takia jäätiin kolmansiksi, mutta olimme vahvasti yhtä mieltä siitä, että oikeasti oltiin kuitenkin parhaita! :D

Kuopiossa oli erikoinen käytäntö kun siellä ei kolmen jälkeen otettu ketään enää baariin sisälle. Väittivät valtakunnalliseksi käytännöksi mut ei meilläpäin ainakaan... Söin kaheksan täytteen pizzan ja lipsuteltiin Hatsalan koululle missä asuttiin ja hengailin jonku aikaa kaikkien hienojen ihmisten kanssa siellä ja uinahdin niin pitkäksi aikaa, että heräsin.

Sunnuntaina virittelin erikoisia muistoja takavuosien muutamalta Kuopionkäynniltäni Teatterinaukion grillillä ja Kaupunginteatterilla ennen kotimatkaa. Iisalmessa pysähdyttiin Kellbergin baarissa. Sen baarin täti oli ollut siinä töissä kunnioitettavat 42 vuotta. Pysähdyskokemus oli kerrassaan kokonaisvaltainen oransseine muovituoleineen, jukeboxeineen ja kanta-asiakkaineen. Yhden teatterin tyypin äidin mukaan laittamat munapiirakat, kinkkuleivät ja oluet kirvoittivat hymyt koko porukan huulille.

Tänään kukkaruukkupait tuli syömään. Meillä oli kivaa. Tein jotain kummallista pestopastaa ja tandoorikanaa, mikä maistui yllättävän hyvälle. Sit käytiin Amarillossa jälkkärillä ja Pahassa Kurjessa jälkkärillä.

Nyt oon jostain syystä vähän pahalla tuulella, tuntuu yksinäiseltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.