IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Vanhempieni webbikameralla on hattuTiistai 07.03.2006 18:56

Kyllä. Broidin piti askarrella sellainen pahvinen hattu porukoiden uuden webbikameran linssin peitoksi, koska mutsi ei muuten uskalla tulla tähän huoneeseen koska "se kamerahan voi kuvata ihan koska vain ja lähettää kuvaa ympäri maailmaa niin ettei kukaan huomaa mitään", kylläkyllä, tämähän se on tämä webbikameroiden kirous ku niitä ei sitten millään saa pois päältä...
Täällä pitäisi kituuttaa vielä torstaihin asti, sit Helsinkiin ja sunnuntaina Eetun kans risteilylle kivakivaa :)

Eilen värkättiin traktorien kans isoveljien kans ja sit tyhjennettii sellasta liiteriä, sielt löyty kaikkii hienoja vanhoja aarteita, muut poltettiin. Parin viikon päästä vissiin koko liiteri. Onneksi se on ruma. Olis nimittäin sääli polttaa kaunis liiteri. Tulin päivällä Oulaisista, katottii siel eilen illalla leffaa jossa akkalauma menee luolaan jossa on ihmissyöjäklonkkuja ja kaikki kuolee, sori jos spolasin jonku leffanautinnon, ja sit "Kumman kaa" -dvd:tä. "Kumman kaa" oli parempi.

Illalla iskälle ja äiskälle tulee vieraita. Äiti sanoi että sen jälkeen kun vieraat on tulleet ja olen tervehtinyt niitä (tukka kauniisti kammattuna ja rusetti kaulassa), otan auton ja käyn moikkaamassa molempia tummuja, jotten ole jaloissa pyörimässä kun aikuiset juovat kahvia ja keskustelevat. No toinen mummi sentäs antaa rahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.