IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Hyvä huonopäiväSunnuntai 26.03.2006 18:26

Juuri mitään ei tarvitse tehdä. Juuri mistään ei siis tarvitse potea syyllisyyttä ja morkkistakaan. Camos ry:n tanssiaisissa oli perjantaina kivaa, jatkoilla Doriksessa myös. Jossain vaiheessa en jaksanutkaan lähteä kotiin nukkumaan joten hivuttauduin Sinkun&Tuomaksen kanssa Sinkun&Elinan kämpälle nukkuun, matkalla hain safkaa ScanBurgerista. Sitten tapahtui jotain mikä oli ehkä hauskinta koko iltana: Lipsahdin nurin suojatiellä pikku nappaskengilläni. Näin kirjoitettuna se ei ole yhtään niin hauskaa kuin mitä se oikeasti oli mutta se oli jotain käsittämättömän hulvatonta, harmi kun en ollut itse näkemässä, polveen sattuu silti muistona siitä, että näin kävi. Paperipussissa lasinen cocispullo säilyi ehjänä, mutta muovihaarukka hajos atomeiksi ja pussin nurkasta tursusi ranskalaisia joita Tuomas napsi loppumatkan aikana... muistaakseni.

Eilen oli koti-ilta. Sinkku&Tuomas oli meillä, tehtiin cashewpähkinäsukalepaistitomaattihässäkkäkastiketta ja pastaa ja juotiin lasilliset viiniä. Pari leffaa ja sellaista. Oikein muksaa, vaikka huonoiltakaan uutisilta ei illan aikana vältytty.

Eetu tulee huomenna. Mietittiin Marian kans just että voikohan sitä ottaa kouluun mukaan... Vääh nyt suihkuun ja tehdä ruokaa ja sit siivota ja sit vaik piirtää jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.