IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

VITTUSAATANAPERKELETiistai 07.07.2009 10:59

Mun pihal/autos on käyty omin luvin viime yönä ajalla klo 23.30-06.00. Ihanko mun pihan tai auton edes pitäisi houkutella ketään luvattomiin tekosiin. Kaikki vuosimallia vanha tai erittäin vanha.

Portti joka hyvin harvoin on käytössä (nyt oli) , oli kaadettu/kaatunut. Paikalla ollessaan sitä ei ole helppo käyttää kuten kaverit tietää. Autosta oli apukuskin puoleinen ovi oli rakosellaan. Hanskalokero auki ja sisältö sekoitettu. Kaverin keskikonsolissa olevat avaimet pussineen heitetty hanttarin lattialle. Koiran pelastusliivit ei kelvannu, viinat (vuodelta about 2005) apukuskin jalkotilassa ei kelvannu, mökin avaimet ei kelvannu, mankka ei kelvannu, navi ei kelvannu, ranskattaren korjauskäsikirja ei kelvannu, kylmälaukku sisältöineen ei kelvannu, bensakanisteri ei kelvannu, koirien treenikamat ei kelvannu. Enempää en vielä tarkistanut kun alkoi vanne kiristää päätä ja itkupotkuraivari lähellä. Maanantai aamuna kouluun lähtiessä huomasin että, avaimet oli jäänyt virtalukkoon nyt ei onneksi näin ollut käyny. Kuka perkele ehdoin tahdoin haluaa aiheuttaa mulle mielipahaa kun eihän tästä ole kuin ehkä kk kun joku oli käynyt vähä tarkistelemassa mun saunan. Pitääkö mun laittaa paikkoihin pikkulappuja mitä missäkin on, ettei 'tarkistukselle' olisi tarvetta?! Kattoo sitten vaan listasta ettei tarvia suotta penkoa paikkoja. PERKELEEN PERKELE. Mulla ei ole juurikaan mitään arvokasta omaisuutta mutta kyllä mä saatana haluun omalla (aidatulla) pihalla säilyttää tavaroitani just niin kuin tykkään. Muka rauhallinen omakotitalo alue, mai ääs. Näyttääkö mun piha, mökkerö, varasto, sauna tai auto niin arvokkaille tai mystisille tai siltä et jotain arvokasta/mielenkiintoista saattaisi edes löytyä. Salli mun epäillä. Kuitenkin jos jotain täältä häviää niin on sen korvaavan esineen hankkiminen mulle työn ja tuskan takana. Mitä, reilu 10v tässä asunut niin ylimääräisiä kuluja ja mielipahaa tullut rikotuista ikkunoista, varastetetusta fillarista, varastetusta pallogrillistä, häirinnästä, joka kyllä loppui alkuunsa kun kävin naapuruston läpi ilmoittamassa et asia menee poliisille jollei lopu. Kakaroiden aidan hajottaminen tuolta itäpuolelta, saunan koluuminen ja nyt tämä autojuttu + ne muut mitä en edes ole välttis heti huomannut (pihalla käyty ym.)
Jos mitenkään sallisin edes ajatuksena sen että toisten pihoilla käydään, voisin laittaa esille tavaroita/romua mitä saa vapaasti ottaa ja viedä mutta kun en missään nimessä tule ikinä hyväksymään ajatusta: käy vaan mun pihalla omin lupines ja ota mitä haluut jos kerran ihan välttis tarviit ja tarkistele vaan niin uteliaisuutesi tyydyttyy.
PYSYKÄÄ POISSA SAATANAN PASKAT!!!
Munalukoillako tässä pitää lukottaa kaikki paikat jotka aukee tai hajoaa pelkästä katseesta, HÄ?


Särki meni just ed päivä ulkona oleva pentuaitaus ja varastosta puupuolen ovi, huoh



Pentu hyppi mun ollessa ulkona (autoa ihmettelemässä) vessan ovea vasten ja sai sieltä mun käsilaukun. Enää ei ole ehjiä saneja joten, mukavaa päivää vain muillekin.









Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.