IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Olen sisäisesti sitä en koe yksinäisyyttä olen tottunut elämään vähillä siis ihmisuhteilla en edes yritä sitä enään muuttaa.

Ja en siis vain tee sitä enkä tätä ylläpitääkseni niitä ihmisuhteita ja joita ei voi enään nähdä siintä syystä toimivina.

Välissä on heidän omat kasvattajat on ohjanneet jälkikasvunsa tähän siis vieraantumisen tila on jo pysyvä..

Ja lähes tulkoon mahdotonta enään sitä siis muuttaa ja he on sukulaisia ei enään ole ventovierasta merkityksellisempiä he ei pidä mitään yhteyttä..

Minulla ei ole resurseja edes nyt siis yrittää tätä muuttaa ja edes se siis no kahden vakuuseläke ei tähän riitä..

Ja raha ei sitä enään tähän tuo mitään muutosta...

Lumi sade ei kait ilmene näin monivärisenä tähtikirka yöaika saattoi tulla jokunen tähti mukaan aika selkeästi sitä.....


Surrealistinen maisema kuvattuna öiseen aikaan ja tilaan tämä on digikameran tulosta mitä on havaittu maisemassa ....


Vaikka eläisin vanhaksi saan ehkä lopulta kuolla yksin enään ei ajatukset mieli sielu odota ketään mitään tulevaksi ei ole mitä voin välittää..

On vain joko pakon sanelemia ihmisuhteita ja vuorovaikutuksia joiden se merkitys on vähän merkityksellinen muun suhteen syvällisempää ei ole..

En katso hyväksi hatajaisia ei pidä järjestää..

Ja jättäkää vain se mitä olin siis unohdukseen en no edes ajattele joku välittää siintä mitä olin ei nyt eikä sen jälkeen kun puolisoa ei ole..

Ei ole lapsia eikä lastenlapsia en hae mitään syvällisempää kuin siis sen asita pitää hoitaa pois ei hautajaisia ei muistamisia pysykään pois..

Vilpitön tahtoni on tämä jos tuhoatte elämäntyöni kohtallonne on sama mutta minut voi miulta osin unohtaa en siintä välitä enään..

En tunne mitään en halua mitään myötätuntoa tyhjiä ystävällisiä sanoja kuulla olette hylänneet minun elämäni kuin syvimmän tarkoituksen..

Tämä on ihmisten tahtojen summa..

Ja siis mikä oli se karmani ja mikä oli tämä siis oleva siis se kohtaloni on aika antaa tiedoksi...

Ja minusta riippumattomat valitsivat sen mikä oli kohtaloni..

Ja joka koskee elämäntyöhöni tuhoaa siintä jotakin on jo saman kokeva todella julmalla tavalla...

Pahuutta en voi sitoa pois en voi poistaa väärää en oikeaa karmaa..

Hyvyys on siltä osin itse pahuus asian toinen olemuspuoli pahimmalla ja tavalla sidoksissa siihen tuleeko silti muutos tähän ehdot on kovat..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.