IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Rakentaminen jatkuu ..Sunnuntai 26.10.2014 08:30

Kaikki ylijäämä materiaali ja kierrätysmateriaali on käytetty pois mikäli on mahdolista palaan asiaan..

Ja heti kun saan jostakin hydraalisia ja käsikäyttöisiä nostimia noin kuusi tai seisämän kappaletta..Raha ja resurssi on vähäinen pyrin edelleenkin tähän uudelleen nyt kun on materiaaleja jäljellä tietty määrä..RAKENTAMINEN JATKUU EDELEENKIN JA ..Kaikki mitä kirjoittanut on välillä osin uusittu siintä syystä ja uutta ei ole tarve kirjoittaa ja julkistaa...

Ja samalla pyrin jatkamaan kirjoittamistani ja nyt 2019 se alkuperäinen on sitä ne kuvat on alkuperäisiä otoksia..Kamera on uusittava uusia ohjelmia uusi kamera vie nyt aikaani...
Taiteilija luova ihminen on kuin äitimaa antaa joka vuosi parastaan eikä vaadi mitään sitä siis vastavuoroisuutta..

Ja siintä saa todella ottaa resurseja ja koskapa vähävaraisena en voi siis edes valita mitä minä en tee ja mitä minä todella teen..

Se ei siis nauti mitään aitoa arvostusta ja monet resurssit on kytetty sillä kahden vakuuseläke ei todella kaikeen riitä..

Ja mitään ei tarvitse jättää..

Tämä on tämän seutukunan peruskäsitys siintä mikä on oikein ja mikä on väärin ..Taiteilija anoo eikä saa yhtään siis mitään?

Yksi perinteinen lasiteos maksaa kukauden eläkkeen verran materiaalina siihen kuluu monen kuukauden eläke..

Ja hän ei siis ei voi kehittää mitään enään siis eläkevaroillaan kukaan ei välitä se on mielenterveysongelma jos ei synny tuloksia ...

Nuori syrjäytyy: Hänet syrjäytetään vielä monta kertaa uudeleen se on niin kipeää sitä pitää leimata mielenterveydellisiksi ongelmiksi ..

Ei ole toimentuloa riittävästi...

Käynistyy kontrollit lääkitykset..

Ja siintä ei ole siis nytkään mitään apua ja siis ja tätä kaikkea nähneenä sitä kaikkea vastustaneena koko elämälläni ajalta tiedän ..

Jos masentuu artisti maksaa omavastuut ja jotta saa sitä siis näennäistä apua jos ei syö lääkkeitä siintä syystä ne ei auta tähän ongelmaan..

Jos olet asemassani..

Työtön on samassa asemassa ja koskaan voi hoitaa itseään ja asioitaan kelvollisesti aina samassa satimessa..

Ja tekipä mitä hyvänsä mikään ei kohenna elioloja..

Sitä olet sitä siis jopa todennäköisimmin hautaasi asti ja ei ole ulopääsyä eikä keinoa päästä pois....

Talousjärjestelmä ja valitseva siis hallinto pitää siintä hyvää huolta ei ole mahdollisuutta muuhun kuin notkua asunnollaan..

Hallitus ja poliittinen suunta kääntyy mikään ei siinäkään muutu..

Mitä vähemmän on unelmia..

Voi silti aina olla sitä mielikuvitusta täytyy muistaa ei ole ulospääsyä eikä keinoja päästä irti ..Vaikuttaa kaikkeen mitä olet ja mitä teetkin sinua ei kukaan koskaan ole arvostanut millään tasolla..

Ihmisistä olet vähintään työnvieroksuja sosiaalielätti valtion menoerä ja sitä puhutaan keppiä ja porkkanaa tämä on laiska saamaton vätys..

Todellista arvoa tai arvonantoa ei ole eikä tule olemaan..

Sama on kehitysvammaisen ja vammaisen ihmisen asemassa elää ja olla ja mielenterveyskuntoutuja on myös eriarvoisessa asemassa..

Suhteellinen rajanveto missä asemassa kehnoimmat olot..

Ja jos niin siis sattuu tapahatumaan..

Ja todella siis on vaikeaa ja hankalaa saada yhtään mitään elämässä siis kohdalleen..
Syrjäytyminen on systeemin yhteiskunan taloudellinen sosiaalinen oleva ja sitova päätös siintä ei voi irrota koskaan..

Elinkautinen joka on kärsittävä hautaansa asti mikäli ei ole rahaa et voi tehdä mitään muutosta elämääsi..

Ja sinua ei auteta aidosti tässä asiassa..

Auttaminen sisältää aika monia elämääsi soveltumattomia toimenpiteitä joilla asioita sotkeva vaikutus ..

Ihmisten myötätunto ja surkuttelu..

He itse sitä vielä lisää elämääni ja he puhuu ikäänkuin he olisivat tämän suhteen viattomia?

Syrjäytynyt ei siis todella pääse siis siintä siis syrjäytymisestäään siis koskaan täysin irti..

Yhteiskunalle täysin se oleva sosiaalinen kuin taloudellinen hallinnollinen prosessi joka sen mutoksen todella voi estää..

Ja ellei ole sitä lottovoitoa ja rahaa ostaa tarvittavat palvelut...

Pankissa on siis kultaa ja rahaa et voi nyt sosiaalisesti taloudellisesti olla altavastaaja..

Ja sinä voi todella siis oikoa mahdollisuuttasi..

Aiemmin oli vielä varaa eläkevaroilla auttaa muita siintä on ainoa kiitos minua ei tarvita enään siis mihinkään ..

Tällä en tarkoita sitä paikallista väkeä he ei vain ole ajatelleet asiaa siltä kantilta kuinka suuri on..

Minun ihnhimillisen elämän suhteellinen vaikutus kaikkeen mitä on..Tämä ei ole mainostamista tämä on prosessi joka on pitänyt yllä monia aikoja aiemmin sitä ihmiset ei voineet unohtaa..

Paavolan Nuorisoseuraa ja...

Vuosina 1986 -89 tehty se kulttuurityö on todella merkinnyt sitä kaikki mitä olen tehnyt..

On kattanut todella siis monia muutoin tekemättä jääneitä toimenpiteitä...

Hankin välineitä voin kertoa koko huvipaikan tarinan 1986 alkaen aina vuoteen 2019 asti omalla tavallani..

VUOSINA 1986 - 89 VÄLILLÄ ASUIN KOTONA OMILLA VAROILLA TEHTYNÄ MITTAVA SARJA NÄITÄ VALOKOPIOITA........


Ruokolahden tanssilavaa..
SYRJÄYTYMISEN JA SYRJÄYTTÄMISEN SOSIAALISET JA TALOUDELLISET SEURAUKSET..

Yhteiskunta hallinto lait ja asetukset määrittää syyt ja perusteet olet jo todella sen kanssa satimessa josta ei ole ulospääsyä..

Syrjimisen ja syrjäyttämisen yhteiskunnallisen hyljeksinän vieroksunnan oireet..

MONET SIIS tämän OIREET ON ALLA KUVATUT SYYT JA SEURAUKSET JA JOIHIN EI HALUTA VAIKUTTAA OIKEALLA TAVALLA !

Nuori tarvitsee oikean henkilön jolla oikeat aikeet autaa..

Ja tahtoa nähdä tämä ympärillä siis oleva tuleva yhteiskunta ja maailma juuri nuoren kannalta katsoen tehdä oikeat päätelmät asioista..

Laki ja asetus ei sitä velvoita tehtiin tietoisesti vääriä johtopäätelmiä sitä mitä minä siintä yritin sanoa ei kuuneltu koskaan..

Yksikään psykologi tai psykiatri neuropsykiatri ei vastannut esittämiini ja esille tuomiini epäkohtiin..

Mitä on minulle siis merkitystä koulutuksella jos en pääse urakehityksen kautta oikeaan työelämään..

Ja voi sijoittaa ansioita sijoitus säätötililleni valitsevan talousjärjestelmän mukaisesti ja ottaa lainaa jonka voin maksaa pois..

Joka johti käytin kaiken materiaalin joka oli kotona omiin tarkoituksiini ja isäni ja äitini ei tätä ymmärrä oikein..Kotona ei voitu käsittää minulla ehtoni tehdä töitä maatilan hyväksi joka on työvälineet ja työtila on minua varten..

Ja ei he muut siis siihen saa millän tavalla edes kajota..

Psykologin lääkärin tutkinta hallinto määritteli työkyvyön soveltumaton ammatikouluun heikko matematiikka ja....


En tee töitä kotona työnteko ei kiinnosta syy oli en saanut vastikkeena ja korvauksena työvälineitä ja ja työtilaa omaan käyttööni..

Minä tosin siis ensin korjasin seinän..

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Ruokolahden siis discotilasta ja luvatta 1980 luvun alussa muut olivat sen rikkoneet kirjailin sen täyteen seinäkirjoituksia ?

Tätä ei nähty muuna kuin pienenä ilkivaltana..

Nuori näki ainoaa oikeana päätelmänä sen tien jatkaa sitä vielä 10 vuotta olisi kaikesta riippumatta oikea vastaus asiaan..Sitä en siintä syystä edes nyt kadu sille on jo ne perusteet ja syyt mitkä johtivat tähän kaikkeen...

Miksi minä muistasin väärin asioita olen kirjoittanut vihjeet perustelut aina vihkoihin joissa säilyy perustieto mitä ja .....


Nuori jätetään kotiinsa vailla elämän todellista syvempää tarkoituta siis miettimään miksi minä olen täällä siis nyt olemassa..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Elämääsi ja kaikkia esittämiäsi ajatuksia on käsitelty ja kohdeltu kaltoin systeemin taholta..

Ja psykologin kuin sen siis lääkärin ja psykiatrin taholta on tämä sinun auktoriteettia vastustava tapa toimia on johatanut tähän....

Vaikka se oli väkivallatonta jopa siis aiklailla siis asiallista toimintaa joka sai näin karsean kohtelun..Todella tuhosi ja teki tyhjäksi mahdollisuutesi elämäsi sai siintä kärsiä ja kokea monia traumatisoivia ahdistavia ajanjaksoja..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Hallinto ja teknoratia pyrökratia kusetti todella elämääsi monin tavoin ja sinua sinun tahtoasi ei kunnioiteta ihmisrvoasi on kohdeltu kaltoin..
SYRJÄYTYMISEN JA SYRJÄYTTÄMISEN MONET SIIS NE OIREET ON ALLA KUVATUT SYYT JA SEURAUKSET..

JA JOIHIN EI HALUTA VAIKUTTAA LÄHTÖKOHTAISESTI SIIS NO OIKEALLA TAVALLA !

Elämänpiirini oli sidottu kotiini minulla oli tarve vaikuttaa asioihini ja siis yhteikuntaan ja rajoitettu elämäntilani loi paineen ja syyn miksi..

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Nuori tarvitsee oikean henkilön jolla oikeat aikeet autaa ja tahtoa nähdä maailma nuoren kannalta katsoen tehdä oikeat arviot asioista ?

Minä ensin korjasin seinän discotilasta luvatta 1980 luvun alussa muut olivat sen rikkoneet kirjailin sen täyteen seinäkirjoituksia ?

Tätä ei nähty muuna kuin pienenä ilkivaltana..

Nuori näki ainoa tien jatkaa sitä vielä 10 vuotta olisi kaikesta riippumatta oikea vastaus tähänkin siis syyhyn ja seurauksen...Syy oli tähän minua ei neuvottu kotona eikä kylällä siintä miten ja siis no millä tavalla voin järjestää elämääni ja asioitani jotta en syrjäydy..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Vähiten minua on neuvottu hallinon ja systeemin toimesta käsin sieltä ei heurunut mitään tietoa joka olisi voinut muuttaa kaiken..

Psykologit ja Psykiatrit lääkärit ei ole neuvoneet minua millään tavalla ja mitään ohjausta neuvontaa ei ole koskaan tehty..

Ja niin ollen nyt voisin sen muistaa olevan niin syyttää siintäkin itseäni...

Tätä syytä ei ole voinut näin siis edes käsittää koska mitään merkitsevää neuvonpitoa ei ole tapahtunut..


Peloteltu sinä et pääse pois ellet parane ja tottele psykologia ja lääkäriä ja pekoa käytetty kurina ja ohjastuksena oikeaan..

Puhut siis pelositasi sinua ei vain todellakaan kuunella aikuiset ei halua kuulla totuuksia lapsen suusta..

Olisi pitänyt selvitä 1980 luvulla on kyse Traumasta jota ei haluta löytää ja nähdä totena siintä syystä ei sitä ei tehty......


Snelmankoti oli kaksi laitosta toisessa oli monin sisään rakentuneita siis epäkohtia lasten nuorten kohtelu oli ihmisoikeuden ja arvon vastaista...

Hyväksikäyttö oli eriikäisiä eritasoisia lapsia ja nuoria monimuotoista ja olin vain 3 kuukautta aivan kaikkea ei voinut nähdä ja kokea..

Olin 10 - 11 vuotias siintä syystä yritin siintä puhua henkilökunta teki jo sen selväksi siintä ei puhuta julkisesti ei ulkopuolisille..

Olin tuulikomerossa kopissa kahden ovilevyn välissä pimeässä tilassa ja heti kun..

Minä siis jopa suostuin olematta puhumatta yhtään mitään enään siintä ja tuosta asiata pääsin ulos ja leikkimään..

Ja sain hedelmiä ja karkkia suosintaa ja kakkia minun muitakin pahoja tekoja katsotaan läpisormien...

Ja olen kuten on siis ne muutkin..

Jotta minua ei kiusata pakko tehdä vääryys laitoksen hierrakkian ja siis sisäänkirjoitetun toimintatavan pakottamana..

Alistan yhtä ikäistäni tyttöä otatan pöksyt pois pakotan tämän syömään nurkista pölykoiria...

Ja saan isompien poikein vahvan suosion arvostuksen olla joukon jäsen ja minua ei enään kiusta..

Kun en enään vetoa siihen mikä on oikein ja mikä on väärin..

En enään puhu valo olennot ohjaa ja opastaa oikeaa olla tekemättä siis mitään väärin..

Ja joka on taas psykologin ja lääkärin mielestä todella väärin..

Me parannamme sinut ja sinä siintä syystä syöt neuroleptejä koska sinä olet sairauden tunnoton ja mielisairas ne olennot on aistiharhoja..

Vaikka kerrot ne ei kehota tekemään niin kuin sinulle ehdolistetaan sinä et totele auktoriteettia kyseenalaistamatta aikuisia..JOSKUS KAUAN SITTEN JOPA SIIS OIKEUDEN KÄYNILLÄ KUN KERRON TOTUUKSIA IHMISILLE..

SYYTETTY TIES MISTÄ PERÄTTÖMÄN TIEDON VÄLITYKSESTÄ ?

Syrjäytetty työelämästä..

Ja se olen markinaalissa eläjä ei asiani ketään ole oikeastaan koskaan siis edes kiinnostanut ..
Kyynisyys ja se siintä ei puhuta julkisesti saa täällä tilaa olla totta sitä on tapahtunut aina täälläpäin?

Nuoret tietää tämän: Täällä ei ole hyvä puhua sitä mitä on tapahtunut jos se loukkaa auktoriteettia siintä seuraa rangaistus tavalla tai toisella ..Koulukiusaaminen on koskenut myös minua itseäni..

Ja siintä tiedän paljon mitä siintä todella siis seuraa lapselle ja nuorelle ..Uskovat saivat traumatisoida minua kaikessa rauhassa?

Alkoi siintä olet lapsena leikkinyt lääkärileikkejä nämä toivat oppaan joka kertoo siintä ...

Nämä leikit johtaa syntiin ja kadotukseen..

Seksuaalisuus avioliitossa pyhää ja puhdasta sen ulkopuolella saataista likaista ..

Peloteltiin helvetillä kadotuksella:Kunnes olin huoneeni nurkassa kuten sotaajan lapset on olleet ennen pommitusta ?

Ydinsota ja sen jatkuva pelko oli minun sukupolveni yleisin trauma ?

Muut tiedot on pötyä..

Julkinen asiakirja ja siintä syystä jopa siis puppua on ne ammattiauttajat kirjanneet omiaan ja levitetty minusta joka suuntaan hallinossa..

Enään en pelkää yhtään mitään seurauksia tai syitä pelätä mitään .......

Lupa lainata juttujani levittää niitä ihmisille?

Muuttakaa asiat paremmaksi ja parempaan suuntaan sille on suomessa tilaa olla aina..

Moniarvoiseti totta ei ole syytä uskoa systeemejä ja niitä voi siltikin aina muuttaa aiempaa siis peremmiksi ja paremmintoimiviksi..


Kiusaajat ja kiusatut on sijoitettu samoihin tiloihin kunta säästää tällä on saatu näennäisiä säätöjä aikaan täällä aina ..

Asiasta tietävät kiusaajien vanhemmat: Ja he ei nytkään siintä välitä siintä mitään heidän jälkikasvunsa saa tehdä mitä haluaa ..

Vahvoja sukuja joilla menee hyvin : Tämä johtaa tähän he ei välitä siintä yhtään mitään samaa olen itse kokenut jo 197o luvulla täällä..

Mikään ei muutu mistään ei opita mitään ei haluta oppia puuttua ajoissa ongelmiin minimoida psyykkiset ja henkiset vauriot alkuunsa ?Uskonlahkoja moneen lähtöön : Jos sattuu olemaan toisesta porukasta ja suku on vahva se ei välitä tehdä mitään asialle ..

Hallinto kiertelee tätä ongelmaa: Oikeuden käynin voit aina voittaa ja se siis herättää aina vihaa närää lisää ...

Hallinto taipuu tähänkin täällä ..

Uskonuhrit täällä ei saa loukata toisen uskonnollista vakaumusta sillä on seurauksensa mielenterveystoimisto voi evätä avun?

Pakko kunnioittaa vakaumusta?

Uskon uhreja alistetaan juuri no tähän suuntaan ja no siintä ei puhuta julkisesti mielenterveystoimiston muille asiakkaille ..Asioita on aina salailtu ja jopa vääristelty jopa diaknoosien asiakirjojen muodossa ...

Se minä puhun totuudenmukaisesti:Tekee minusta herkästi hoidollisen kohteen joka joutuu pakkohoitoon?

Vaikeneminen hiljainen kärsiminen on hyväksyttyä täällä: Ja se mutta ei minun tavalla saa toimia ei ole hyväksyttävää vieläkään täällä?


VÄKIVALTAA JA KIUSAMISTA HYVÄKSIKÄYTTÖÄ SIIS EI KÄSITELLÄ SYSTEEMIN SIVUTUOTTEENA...LAITOS KÄYTTI KEINOJA JOILLA SIIS OSTETAAN OTELEVAISUUTTA ?JOS PUHUT PÄÄSET KOPPIIN: JOS SINÄ VAIN VAIKENET SINÄ SIIS SAAT HEDELMIÄ JA KARRKIA PÄÄSET ULOS LEIKKIMÄÄN ...Liikaa tieteellisyyttä: Ja siis sitä ei ole myötäelämistä lapsille nuorille edes suotu laitoksessa ....TUNTEETON KOHTELU: OLOSUHTEET OLIVAT KUIN VANKILASSA ....Mielivaltaiset menetelmät: Sinä olet kuin ilmaa näkymätön sinua ei edes kuunella ja oteta vakavasti ihmisenä sinua ei ole ..