IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Ne kartat tiedostot joissa on se napajään sulamisen seuraukset on siis joko meri on ja nousee 80 metriä tai jos tapahtuu muita katasrofeja..

Sitä ei voi pysäyttää enään pysäyttämällä kivihiilen tai öljynkäytön sillä on realitetti talous ja yhteskunta toimii vielä niillä energioilla..

Talouskasvu tai pyrkimys kasvuu ei hyydy siintä vain syytetään populaatiota ja..

Afrikan ja Aasian köyhiä jossa...

Skandinaviassa ollaa nyt jo siis etumaisena todella syyttämässä ja jopa nyt siis sätimässä epätoivoisia elintasopakolaisina..

Vuoteen 2050 menessä ollaan todella sen siis yhden katasrofin partaalla ja joko osin kokonaisuutena..

Skandinavia on sen jälkeen meressä..

Tuolla aikataululla voidaan varustaa laivoja uusilla teknologisilla tieteen suomilla keinoilla..

Ja tai rakentaa ensimäiset 1500 metriä korkeat rakennukset kestää jopa siis megaluokan tärinöitä ja asua siis jopa niillä öljynporauslautoilla ?

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Suomella on se aika ja tila joka on tuon tilan ja ajan syklidin välillä nyt on tehtävä kaikki mahhdolliset toimet jotta tämä tiedostuu ihmisille ?

Positiivisuus on ehkä se se ei ole sen kaiken loppu mutta talouskasvulle ei ole aikaa eikä tilaa olla totta..

Yksinkertaisilla välineillä saa jopa monimutkaista ajatustensa taltiointia aivojen käsien motoriikkaa ylläpitävää harjoitusta ?


Kaikki ne jo vaihtoehtoiset mahdollisuudet pitää ottaa valtion ja talouden ohjelmiin aseilla ei ole merkitystä sotilaallisia toimia on vain siis vähän..

Kehitämällä ominaisuuksia voin paljon paremmin henkisesti voimavara ja elämäni tarkoitus olla muiden mielestä sitä mitä..


Mikäli joku ei tätä käsitä totena ajatelkoot mitä sitten ajattelee joten eipä se siintä kummene minä olen minä muut on mitä on...
Olen nähnyt ne tiedot ja monet siis kartat miten tuleva katasrofi vaikuttaa elämäämme..

Skandinavia todennäköisesti tuhoutunut kokonaisuutena norjan korkeimat kohdat näkyy meren pinnan yläpuolella..

Kaikki mihin olette elämänne uskonne paremasta asettaneet on turhaa ja tarkkaa tuhon ajankohtaa ei voi siis tietää.

Ja on jo kaksi vaihtoehtoa toinen on jo pahin vaihtoehto..

Nyt otatte tiedot esille sijoitatte siis elämänne paikkoihin joissa työnne on vielä elämänne jälkeen vaikuttamassa kohtaloon..

Maailmanlopusta ei ole kyse se on jo tässä positiivista negatiivista on jos ei ole tahtoa eikä halua valita sen mukaista vaihtoehtoa elämälleen ?

KIRJOITUSTAITO PYSYY YLLÄ VAIN OLEMALLA LUOVA JA KIRJOITTAMALLA GALAKTINEN VALOLIITTON PÄIVÄKÄSKY ?


Tämän jälkeen keskityn vain siihen mihin olen aina sitoutunut en enään voi sitoutua tähän maahan enkä sen kohtaloon..

Ja jätän jälkeni sinne minne ehkä on syytä se jättää jos elän vanhaksi...

Yritin kysyä sitä selvinäkijöiltä niiltä joilla piti olla kykyjä ja tietoa he ei ole sitä antaneet mitä yritin kysyä..

Ja siis ehkä heillä ei ole siihen kykyä eikä edellytyksiä..

Ei pidä uskoa satua Positiivisesta tai Negatiivisesta eliitistä saman asian kaksi toiminta tapaa toinen tekee kaikkea hyvää..

Ja toinen kylvää tuhoa pahuutta ne sulautuu katoaa jää jäljelle se mikä on tulevaisuus joka on sen jälkeen kun tämä tuho tapahtuu?

KOTINI ON SIISTI ON MINUN JÄRJESTYS JOTA MUUT EI SAA SOTKEA MILLÄÄN TAVALLA 1980 -83 ON NÄIN AINA ......

Nykyinen on todella kahden ihmisen ajassa tilassa sanelema luotainen järjestys 1994 -2017 on näin tapahtunut .........


Voitte tähän tiivistää tämän tekemällä tästäkin maailmaa siis kiertävän näytelmän kulttuuria ja taidetta musiikkia ?

Toimittamalla minulle..

Hiottuja pieniä kvartsista orgoniitista kivistä siis tehtyjä kristallisen siis prisman näköisiä korun osia kutakin 12 kappaletta..

Yritän vaikuttaa siihen mihin voin vaikuttaa muistakaa syy miksi jokaisen on tehtävä voitavansa ette siintä mitään hyödy talaoudellisesti ehkä..

Enkä minä siintä hyödy..

Olen nähnyt maailmojen muuttuvan tuhkaksi olen luonut sopimuksen ja federaation rauhansopimus jota te kutsutte valoliitoksi..

Ja en tiedä onko sitä edes enään siis vain olemassa juoksevatko ihmiset harhan muinaisen olleen menneen toivossa ?

Minua ei ole hyvä lisätä tätä luomaanne toivon paloa joku tulisi pelastaisi teidät..
Itseluotuja aika syviä siis jo aika lailla siis uskonnollisia toiveita..

Ei mikään ole nyt siis sen tietämäni mukaisesti edes muuttumassa tällä planeetalla jolla on samoja tapahtunut aiemminkin....

Vastaus on haettava jos on yhteys jota minulla ei ole enään tämä elämä oli aikaa siinä onistua tai ei tyhjää kolahti tämä kaikki tässä asiassa ?

Ilomielin jos se olisi oikea ratkaisu poistuisin tästä elämästä tiedostan ei ole niin kuin luulisi olevan oikea ratkaisu...

Ja jos on vielä on yritettävä kaikensa.....

Ja joku siis nytkin tempaa teidät pois kun pitää kuolla ja tuhoautua ?

Me teemme kaikesta Uskontoja teologisia tulkintoja joilla Uskonnollisia merkityksiä jota ne ei ole olleet koskaan ja me ....


Ja raha ei ole tarkeää tässä elämä on sitä millä on jo arvonsa muu väline sille mikä on suurempi hyvä jos ette välitä sitä mitä pyydän ?

Me teemme kaikesta Uskontoja teologisia tulkintoja joilla Uskonnollisia merkityksiä jota ne ei ole olleet koskaan ja me ....


Toimittakaa rahaa jotta voi ostaa näitä eritystarvikkeita sillä lasia saan ja prismoja linnsejä muita perusmateriaaleja mutta en näitä ?Energia Kristalleja..

Paperin ohutta kuparia ja sinkkiä eristäviä materiaaleja..

Olin iisalmessa 17.7. - 20.7.välillä henkisesti toipumassa kokemastani tuntuvasta terveydellisestä tällistä elämääni ......


Tämä pohjoismainen elämä ja kansa on todella ryhtynyt tylyksi ja tätä ei voi enään hyväksyä teitä on jo autettu jotta autaisitte itsenne turvaan....

Maapallo on yksi asutuista maailmoista syrjässä sivussa kaikesta mitä me emme tiedä vielä sitä on aina salattu...


Samalla autaisitte muita turvaan aikane alkaa valua kohti luomaanne siis kohtaloa ei ole mitään sitä siis pelastusta jos se on talouskasvua...

Sen minä kyllä uskon se siis aniharva käsittää minut jonakin muuna kuin mielisairaana tai hulluna olen tuonut tämän nyt julkiseksi asti tähän ?
Tietämäni mukaisesti tätä tietoa ei ole saatavissa siintä mitä on jo muiden toimesta annettu tämä on oikea näkökohta ei ole...

Negatiivista ei Myöskään positiivista eliittiä ei ole ja ne samat tahot..

Joko tekee joko sitä mitä on tämän siis olevan määritelmän jo sisällä siihen sisältyneenä..

Mutta he jo siinä sen ohella ja samalla tukee sitä kehitystä ja joka jo siinä tekee sitä vastakohtaista todeksi ?

KIRJOITUSTAITO PYSYY YLLÄ VAIN OLEMALLA LUOVA JA KIRJOITTAMALLA GALAKTINEN VALOLIITTON PÄIVÄKÄSKY ?


Tarkoittaa tietämäni mukaisesti 2050 luvulla tapahtuu katasrofit joka on ja tarkoittaa sitä..

Skandinavia kohtalona on siis jopa tässä todella tuhoutua ja sen norjan kokekeimmat kohdat jää meren pintaan muu pyyhkiytyy pois..

Suomesta jää jäljelle ne jotka on vallinneet mahdolliset keinot jäädä siis eloon valinta tehtään nyt ei tulevassa ajassa aikaa ei ole enään..

Tämä ei ole kaiken tuho mutta on mahdolista skandinavia ei ole se mikä on tulevaisuus 2100 - 2900 luvulla maailma muotoutuu uudelleen ?

Tätä lehteä valokopioista koottua juttua on tehty 200 - 299 kappaletta siinä on 10 -39 kasipuolista valokopiota per kokoonpano ....


Tehtävä valintoja joita on minun kohdalla tämä sisäisesti jo irti tästä siis todellisuudesta ja kohtaloa en voi kokea omanani enään.

Vaikka ymmärrän kukaan ei minua voi ekä halua uskoa ei ole niitä joilla on tahto tai kyky käsittää tämä totena..

Ja sitä mitä he niin ei koe ei ole siis olemassa viranomaiset ei tiedä hyvin harvat tietää tämän ehkä olevan totta kuten minä tiedän sen niin ?

Me teemme kaikesta Uskontoja teologisia tulkintoja joilla Uskonnollisia merkityksiä jota ne ei ole olleet koskaan ja me ....


Jokainen ottaa suuntansa mitä kautta yrittää selvittää miten he selviytyy tästä kaikesta hyvää en lupaa sitä ei voi enään luvata.

Suomen talouselämä poliittiset linjaukset ei ole oivaltaneet mahdollisuuksia tämä ajatus syntyi 1980 luvulla......


Tyhjä lupaus tyhjä antaa tyhjää ja turhaa toivoa joka oikeuttaa olematta mitään tekemättä ja siis olla ottamatta mitään siis vastuuta?

Uskonnolliset merkitykset on Piilomerkityksiä joista tehty Uskonnon osasia Maapalolla muokattu niin kuin me sen nyt ....


Aika valita kohtalonne joka on monille jo ehkä sitä jopa ne joilla lapsia ja lasten lapsia ei tee eikä välitä tehdä mitään..

Ja ei siintä välitä kun se ei heitä enään kosketa..

Ja he ei enään siis eläne tuona aikana jaheitä ei se herätä heitä ja näitä yhtään mihinkään..

Valinta on tehty jo he on sen hyväksyneet elävät itselleen materalismille sille mitä he nyt itselleen saa mitä he siintä hyötyy nyt?

Ja heitä ei tämä vain liikuta siis kieltäytyy sitä edes ajattelemasta nyt ja sillä heistä heille itselleen hyvä..

Ja ei välitä tulevista sukupolvista ei omista lapsistaan lastenlapsistaan....Puhunut siintä jo lapsena 1970 luvulla yrittänyt siintä puhua niin muut ei käsitä minua vain siis jonakin mielenvikaisena tai vammaisena?

AIKA JA PAIKKA ON JA OLKOON ARVOITUS ?


Moni on ihmetellyt miksi minä edes siis välitän kun minulla ei sitä ole nyt silti sitä yritän heille kertoa sillä paatoksella..

On aina arvoituksellisia paikkoja ja aikoja joista jää vain kuva ja arvoitus ajan virtaan ja tilaan .....


Ja hyvin siis jo monet ihmiset vain minua silti pilkkaa ja hyljeksii kun en sintä mitään hyödy ja hoida vain omia asioitani..

Ja kuten ne muut tekee sen jo olevan siis elämänsä vain todella sille omalle itselleen hyväksi..

Tähtiporteja on monia joiden sijaintia me emme tiedä miten ne on toteutettu on toinen kysmys johon sain jo 1980 tämän ..


Etsin vastausta mikäli vielä elän 30 vuotta..

Niin todella aina uudelleen vain yritän todella vielä löytää ne vastaukset joita olen etsinyt niitä ei minulle anneta noin vain..

Nyt on elämässäni uusi se pysähdys uusi järkytys ja näkökohta aiemman joukkoon lisään ?

Tuleva voi olla parempi tai vähemmän silti huonompi kohtalo ja riippuen mitä ihmiset toisilleen nyt siis tekee..

He sitä kohtaloa joko todella silti vain muuttaa niin on helpompi elää nyt ja vielä olla täällä tai he sitä vain vielä lisää sitä elämän vaikeutta..

Aiheuttaa vielä lisää sitä pahaa toisilleen silti täällä?

Nykyinen kansallinen pieni osanen ylläpitää sitä mikä johtaa tähän ei ole mahdollisuutta ihmisillä edes täällä siis selviytyä..

Ja jaksaa ihmisistä ja siis tulevasta huolehtia....

Olen näille yrittänyt puhua mutta se on turhaa nämä ei sitä ota julkisesti puheeksi..

Ja he todella vain siis nyt vieläkin pakottaa muita ajattemaan vain omaa selviytymistään..

Ja joka on ahtaalle ajattuna todella nyt vieläkin vaikeaa..

Pakko kytkeä itseni irti jo sisäisesti tästä kohtalostani täällä en enään voi tähän kuulua tämä ei ole enään minun elämäni täällä ?

Helpompi jatkaa tätä elämääni en ota itseeni mitään turhaa kuormaa.....
Sanon sen mihin pitää ryhtyä 2050 jälkeen todennnäköisesti tapahtuu se katasrofi skandinavia tuhoutuu monista syistä..

Ja mikäli me emme evakoidu pois meri upottaa asuinseutumme pakko jo nyt alkaa harkita todella niitä paikkoja..

Ja jo täällä maapalolla ja joissa on osalle elämä ylläpitää pieniä yhteisöjä..

Suomen hallito ja viranomaiset tätä tiedä eikä siintä syystä sitä kerro sitä ei siintä syystä pidä heiltä edes kysyä koskapa olet.. J

jo siintä syystä vain niiden siis monien siis mielenterveystoimien edessä..

Mars on elämän perimän tuleva säilytyspaikka tulevina vuosituhansina on näin oleva tuleva on elämän siis kotiutuminen !


Kaikki mihin meidän siintä syystä pakko osallistua on pitkä lista asioita ja joista ei puhuta julkisella tasolla...

Torilla ja Vaalivuosina olen puhunut asioita joista poliittiset tahot ei halua ottaa mitään itselleen he joutuneet kuulemaan ?


Joihin sinun on syytä osallistua kouluttautua nyt jo tulevaisuus on niillä joilla on oikea koulutus ja siis se olevakin asema tässä kaikessa..

Ajattelen siis olen olemassa ja se kirjoitutaito luova aivojen käsien motoriikka vaatii työtä pitkäjänteisyyttä jota ei ole.....


Ja vaikka kuinka sitä kysyisit?

Pitää tehdä valintasi millä tavalla siis sinäkin siintä yrität vain ja jopa nyt varmuuden vuoksi siintä mahdollisesta tuhosta varoittaa..Vähimmän se jo siis pahaenteinenkin siis oleva tuleva vaihtoehto on jo nyt nähtävissä olevana jo siis jopa yhtä tuhoisaa..

KIRJOITUSTAITO PYSYY YLLÄ VAIN OLEMALLA LUOVA JA KIRJOITTAMALLA GALAKTINEN VALOLIITTON PÄIVÄKÄSKY ?


Jokaiseen ajatukseeni joita olen levittänyt tietoverkkoon olen antanut jo vihjeitä kuinka monta yhtäaikaista tietä ja polkua sinun pitää kulkea.....

Ja valita niistä se omasi joka on siis sillä jollakin limittäisellä tavalla yhtä kokonaikuvan kanssa mikä sinulla on nyt asioistasi...
Suomi ja kolektiivinen oleva siis todellisuus jo kohtelee minua ja vaimoani vammaisena..

Ja joka tarkoittaa sosiaaalisesti ja taloudellisesti sitä resurssipulaa ja sitä ei ole mahdolista uusia !

Yhteiskunta ja talous ei näe tätä taloutta mahdollisuutena kohtelu on aina sama tukea ei aneta kuin sullotumiselle uus laitoksiin..

Jonne elämäni ei mahdu eikä siellä voi hyvin mikään luova elämä tätä sitä taustaa vasten voi käsittää kaiken muun jota ei tarvitse kertoa ?

Tätä tietokonetta sen siis ohjelmia kerralla ja kone on käytetty..

Ja pitää lisätä ajurit jotta voi lisätä kamerat ja ne siis ohjelmat skannerit toimminnot siis takaisin joilla voin uusia koko ohjelman siis toiminnan....

KOTINI ON SIISTI ON MINUN JÄRJESTYS JOTA MUUT EI SAA SOTKEA MILLÄÄN TAVALLA 1980 -83 ON NÄIN AINA ......

Nykyinen on todella kahden ihmisen ajassa tilassa sanelema luotainen järjestys 1994 -2017 on näin tapahtunut .........


Sama oli todellisuus jo 1980 luvulla kohteluni oli ihmisuhteita myöten jo kehitysvammaisena ja mielenvikaisena siis jopa kohtelua...

Ajattelun ilmaisun muoto sen olemus sekä vahvuus ei kerro mitään siintä mitä minä sillä tarkoitan on toinen kysymys ?


Ahdistuneita ja koulutettuja lähellä keskiikää olevia siis psykologeja oli jo 5- 6 peräjälkeen samaa...

Ja siis pelkoa sisään piioutunutta siis jopa ahdistusta potevia...Mieli alkaa rakentaa näiden siis varhaiskeskiikäisten siis naisten siis omia pekoja toiveita fantasioita minuksi ja minun elämäksi psykologina..

Taide terapeutilla sutata omassa päässään ?Taideterapeutilla ei ole sitä siis ymmärystä mitä tämä on ja siis se alkaa itseasiasa kokea siinä omassa mielessään juuri sitä..

Ja mitä minä en koe näe tässä asiassa..

Tälle on syynsä ensimmäinen luokanvalvoja on motivoiva työskentelyyn aidosti todella sitä motivoi oppilaat töihinsä .....


Psykologi alkaa kokea ylimielisyyttä ja halveksuntaa ahdistus muuttuu jo ivaksi aliarvioimiseksi olet läpinäkyvä sinua ei ole edes siis olemassa..Ja joka taholta olin tämä siis se elämän olemassoloni siis se ulkopuolinen tarkailija..

Trealisaatio kokemus siintä sinua todella hyljeksitään ja kohdellaan tällä tavalla mitätöitynä vammaisena ja vajakkina..

Ja jonka kanssa ei seurustella..

Sinä et voi kehittyä sosiaalisesti saman vertaiseksi kuin muut miehet voi olla kokea rakautta ja myötäelämistä he saa tehdä lapsia naisen kanssa..

Jäänyt tasolle jolla kyetään seurustekemaan 16 - 18 vuotiaan kanssa ja en osaa mitään mitä ei ole voinut..Teet kaiken mitä voit ja osaat omin voimin silti sinua on nimitelty..

Siis jopa sosiaaliloisena ja työnvieroksujana tämän siis sosiaalijärjestelmän väärinkäyttäjänä..

Terapeutti on jonkun tytär..

Hänen Isänsä ja Äitinsä ilmaisee tämän näin pitää minut poissa olen se joka haittaa ja häiritsee tätä..

Olen se saatanan vajakki..

Tuetusti opetella siis niissä ihmissuhteissa ?

Kosketuskielto en saa kosketusta..

Ja ei anneta elämän rakkauden kosketusta eristetty ohitettu hyvin monin tavoin menetelmin ihmisuhsteistasi sinä et voi kehittää ja vaalia..Opettajakin sanoo nämä menee suojatöihin joista ei makseta oikeaa sitä palkkaa sinä et maksa veroja olet valtion elätinä elämäsi ajan..

Et tarvitse hienoja käden siis taitoja taidepusepän osaamista ?Vamaiset ja mieleltään vajaat ei sitä tarvitse koskaan he maksaa ne siis ruokansa työnsä kulut siis siintä olevasta eläketulostaan...

Tällä tavalla minut on nujerettu monta kertaa ?

Nyt tuli sitä pummppuvikaa ja ikääntymistä jaksamisen rajat vastaan ja lopahti väksi aikaa luovuus kokonaan..
Ei ole Positiivista eliittiä ei ole Negatiivista eliittiä ne saman eliitin ne kaksi vastakohtaista toimintatapaa joka on ylläpitänyt hallintoa valtaa!

Tähtiporteja on monia joiden sijaintia me emme tiedä miten ne on toteutettu on toinen kysmys johon sain jo 1980 tämän ..


Jos on ja oli Galaktinen Federaatio kehittyi oli kuten ne muutkin lähinnä se sama asiantila mitä on jo..

Avaruusmatka Star Trek Sarjassa esitetty se oleva siis elävä siis todellisuus..

Ja joka on todella jopa siis meistä nyt riippumatta totta..

Toinen tähtiporttien verkosto on Ihmisen etsinnän kohde jota on etsitty jo yli satavuotta yhteen putkeen siintä on........


Hallinto ja sen olevat tunnukset ei ole sama merkitys kuin miten me sen olemme siis omaksi muuttaneet..

Ja jopa ne siis omaksuneet ja ehdollistaneet tähän siis olevaanluomaamme uskontoomme..

Kokeneet nekin siis uskonnollisina uskoomme sisältyneinä merkityksinä...

Uskonnolliset merkitykset on Piilomerkityksiä joista tehty Uskonnon osasia Maapalolla muokattu niin kuin me sen nyt ....


Antaneet uskonnollisia hengellisiä ja jopa uskontoon uskoomme liittyviä monia merkityksiä siis niille esineille..

Ja joita olemme muinaisina aikoina nähneet..

Me teemme kaikesta Uskontoja teologisia tulkintoja joilla Uskonnollisia merkityksiä jota ne ei ole olleet koskaan ja me ....


Ristiriita jota ne vierailijat käyttää psykologiseen hallintaamme jotta me emme toimisi vihamielisesti heitä kohtaan..

Hallintaa ja jopa sitä suurta luomaamme meistä itsestämme siis nytkin johtuvaa kuvitelmaamme ja elikä sitä tiplomatiaa..

Ja he käyttää juuri sitä siihen omaan tarkoitukseensa mielen halintaan..

Miksi minä muistasin väärin asioita olen kirjoittanut vihjeet perustelut aina vihkoihin joissa säilyy perustieto mitä ja .....


Joillakin hallinon erillisillä julkisesti rahoitetuilla virastoilla ja hallinon osastoilla on jotakin tietoa tai talenteita siintä mitä on tapahtunut....

Ja samaa on tehneet jo ne toimijat kuten...

Neuvostovaltion hallinto..

Kiinan Intian hallinossa monet tahot..

Euroopassa Saksa ja Ranska Englanti on kehittäneet sitä toimintaa jopa 1890 luvulta alkaen sillä pitkä historia takanaan..

PARAUNIVERSUMIN RAKENNE PARAATOMIT HIENOMATERIAN JA HIENOAINEEN RAKENNE SUHDE AINEESEEN ATOMIIN JA?


Sotateollinen öljyyn kivihiileen siis sidottu jo se vuosisata kului tähän jo sotineen..

Ja tuhotaan ja rakennetaan sekä kehitetään aina siis uusia siis aseita ja keinoja tuhota elämä maapalolta..

Ja syytetään siintä jopa populaation määrää..Ihmisiä on käytetty hyväksi osalle talous ja valtajärjestelmä lagettanut tämän karmean julman raakalaismaisen hyväksikäytön kohtalon..

Tuhoutumisen sodissa joiden hyöty ja taloudellinen voitonpyyntu on siis meidän osamme..

Ja silti me jaottelemme toiset ihmiset siis sosiaalisena ylijäämäihmisinä ja ongelmajätteenä..

Ja tästä monimuotoisesti jo eriarvoisesta siis kohtelusta sain osani joka tuhosi ja pilasi elämäni olen nyt näille muille heidän karmansa..Olen antanut tälle omat kasvoni piirän ne mieleenne tuskin kukaan siintä välittää ja näkee omaa kohtaloaan mihin on itse nyt joutumassa ?

Nähnyt monia unia siintä osia suomea jää veden alle lähitulevassa tulee valtavia tulvia..

Ja kun napajään sulamisvedet sataa lumena vetenä..

Ja olisi aika alkaa jopa nyt harkita ei ole asuinsijoja nykyisillä rannikoilla helsinki pitää siirtää uusille rannikoille kuluu vuosisatoja..

Ne taas on rannikkoa tai tulee jäätävä tuhoava talvi vaihtoehtona sille ne sulaa nopeammin kuin vesi lumi uudelleen navoille taas jäätyy..

Tämä on jo tapahtunut ja siis neliukoteisessa ajan tilan tajussa tämä on jo totta samoin tämä..

Satavuotta myöhemmin on kaupunkeja joiden korkeus 5 kilometriä joita muutamia muut elää toisilla planeetoilla toisissa aurinkokunnisssa..

Puolitoista miljardia asuu enään nykyisellä siis maapalolla..

Suomea ei ehkä enään ole se vain sulautunut muihin muutoksiin kieli ja kansa on kadonut pois..

Ja populaatio vähentynyt sitä lueta enään valtioksi edes..

Välivaiheessa ehkä on asutettu uudelleen 190 perhettä paikkaunta joka ei estänyt sitä muutosta meitä ei ole enään olemassa..

Jos on he ehkä siis jopa elää siirtokunissa joihin on voinut syntyä monia siis suuriakin yhteisöjä..

Suomen talouselämä poliittiset linjaukset ei ole oivaltaneet mahdollisuuksia tämä ajatus syntyi 1980 luvulla......


Avaruusteollisessa kehityksessä mukana vielä nykyistä vahvemmin siinä rauhanomaisessa toiminnassa mukana on perusteltua nyt jo..

Valinta on tehtävä jo siis nyt...

Ja sillä ensivuonna tapahtuu taas joitakin suuriakin siis muutoksia ja siis kriisejä ja tämäkin aika ja tila on nyt siis sille otollinen..
Ensivuonna alkaa..

Yhdysvaltojen romahdus talouskavulla ei ole pohjaa eikä perustaa olla siis totta paljon ennen muita syitä talous vain alkaa hajota.Energian tuotantoa olisi jo osin siis voitu hoitaa sillä siis jo siis toisella tavalla jo 1900 luvun alusta...

Ja joka johti kivihiilen ja öljyn kohtuuttomaan käyttöön ?

Aikamatkoilla ei voi hallita kohtaloa johon tämä johtaa enään yhtään sitä aikaa ja tilaa ei sille ole jäljellä..

Luonto iskee pian takaisin nopeuttaa kiertoa sulava napajää lisää veden kiertoon lisää vettä..

Ja skandinaviassa lunta sataa tulee mahtavat säät hienot kelit ja monet ihmiset..

Politiikka jopa nyt jo sanoo ei ole nyt mitään hätää se on sen siis vain no tulevan sukupolven ongelma me kasvatamme vain talouttamme..
Ja tapahtuu monia yhtäaikaisia asioita joiden summana jotka tähän johtaa tulee tapahtumaan siintä syystä 1900 luvun pohjimmainen seuraus..

On siinä missä tehtiin valinta..

Kivihiilen ja öljyn toisen paremman siis sen vahdoehdon välillä

KIRJOITUSTAITO PYSYY YLLÄ VAIN OLEMALLA LUOVA JA KIRJOITTAMALLA GALAKTINEN VALOLIITTON PÄIVÄKÄSKY ?


Jokainen sota on turha saastuttaa tuhoaa planeettaamme tämä voi jopa pelastaa elämän se on vain vettä ja elämää ylläpitävää toimintaa..

Vielä sitä tyhmempää on polttaa viljaa puuta auton tankissa vaurioittaa maapaloon keuhkoja hapen ja elämän laadun tuottajia ?

Aurinkoenergiaa on Afrikan tarpeisiin sitä ei ole heille annettu käyttöön he on köyhyyden sitiemme orjia edelleen...

Ja jotta me voisimme saada lisää hyvää itsellemme...

Suomen on kohdattava valitsemansa kohtalo joka on sidottu tähän jota ette voi enään väistää..

Ja ne saasteet ja sairaudet jäytää tätä maata..

Ja tämä todellisuus on jo kaikkien siis nähtävissä pilkanneet vähentäneet siis minun kaltaisia syötäneet..

Monille siis jopa täysin turhia ja haitallisia lääkeitä ..

Lapsena haitallisia lääkeitä pilanneet terveyden jos ei synny enään sitä lasta joka poistasi kolektiivisen siis karman..

Ja joka koskee myös tätä kansaa seurausta ei voi pois pyyhkiä...

Elänyt turhaan on väärä karma ei hyvity koskaan enään on jokin syy ja seuraus joka tulee tätä kautta pahentamaan kohtaloa..

Ja joka ei johda mihinkään hyvään täällä..

Ei ole Positiivista ei ole Naegatiivista siis sitä olevaa eliittiä on niitä joiden hyötyminen on kohtuutonta muiden kärsimysten elämän kustannuksella.

He on luoneet niin sen uskonnon ja tämän tyhjän kertomuksen luomaan aika turhaa ja tyhjää toivoa..

Ja sitä teillä on yhtä paljon kuin niillä jotka nyt kärsii siintä kun te voitte voida hyvin nyt vielä saada vähän lisää itsellenne jotakin hyvää?

Minä tämän näen nyt tulevana kohtalona joka on pian todellisuus jota ei enään voi siintä muuksi muuttaa siintä olette luopuneet ja erehtyneet....

Olen säisesesti jo siis kokonainen rauhallinenja itseni kanssa yhtä mutta tämä ei sillä enään sillä siis hyvity kohtalonsa on jo ne muut vallinneet...
Resurseista on kyse joita ei ole ne hidastaa tätäkin ?

Kahden vakuuseläke olisi riittävä palveluiden tason pitäsi olla joka vuosi on saatavissa 40 % eurolla 399 lipun sarjalippu pääsee raaheen..

Jotta voi hoitaa asiansa olla samalla siis palvelujen tasolla kuin olin siis jo 1980 luvulla..

Samalla 199 lippua...

Ouluun siis nyt erikseen yksi perustelu on asioiden hoito ja toinen elämän pohjimmainen kysymys elämäntason ylläpito ?

KOTINI ON SIISTI ON MINUN JÄRJESTYS JOTA MUUT EI SAA SOTKEA MILLÄÄN TAVALLA 1980 -83 ON NÄIN AINA ......

Nykyinen on todella kahden ihmisen ajassa tilassa sanelema luotainen järjestys 1994 -2017 on näin tapahtunut .........


Pakko palata joissakin asiaoissa alkuperäisiin menetelmiin tapoihin olla siis luova henkilö...

Minun aikana tämä yhteiskunta on jo siis todella vain kuihtunut väestöllisesti se ei tulevassa enään riitä valtion ylläpitoon..

Jokaiselle paikkakunnalle pitäsi jo sijoittaa 190 perhettä jotta olisi ottaa väestölliseen keskittymiseen väestöä ja on toimiva yhteiskunta..

Tämä on väetöllinen ongelma tulevaisuus on väestö ehkä jopa on todella ulkopuolista keinotekoista yhteiskunan ja valtion ylläpitoa ?

Mennyttä 1900 luvun omaan aikaansa jälkeen jäänyttä ajatelua..

Jota toistetaan vain ja siis poliittisina vastakohtaisina iskulauseina jotka on 1980 ja 1970 luvulla vallinnutta ajatelua ?

Psykiatria perustui tutkinta käytti kuvia piirustuksia tutkintaa jossa tämä kuva ilmensi kahtia jakautunutta minnuuttani .....


Tulevaisuus on toinen puhuin jo 1970 luvulla lähimmät aurinkokunnat on noin 2-10 valovuoden sisällä aurikoa lähimmillä tähdillä on planeettoja...

Mahdollisesti radiotelekoopeista puuttuu jokin koodiavain ja se laite joka avaisi lähetykset..

Ja jotka on teknologisesti meitä kehittyneenpien siviilisaatioiden todella siis jo kehittämiä menetelmiä..

Taitaa aikaa ja avaruutta se lähetys toimii kuin siis se poimutettu aika ja avaruus tilajatkumo jopa nyt antaa mahdollisuuden...

Jopa nyt siis ohittaa jopa sen valonnopeuden vakion tuomat ongelmat....

Tätä olen miettinyt tähän päivään asti...
Yhdysvaltojen hajoaminen on alkanut jo 1900 luvulla voimavaroja on aina käytetty sota ja aseteolliseen toimintaan joka on johtanut juuri tähän..

Monta valtion virastoa ja sisäkkäistä hallintoa joilla ei ole tietoa siintä mitä toinen virasto on hoitanut mitä tehtäviä sillä on meneillään nyt ?

Armeijan hallinto toiminnot on yhtä lailla jo nyt siis jakaunut...

Ja jo todella jopa moniksi toisistaan riippumatta jopa siis jopa todella nyt vielä toimiviksi erillisiksi hallinollisiksi yksiköiksi..

Sanonut tästä 1980 luvulla julkinen hallinto toimii tietämättään niin se on kyseenalaistanut...

Monia siis julkisen rahoituksen...

Täysin siis niitä julkisesta valtion kontrollista pimitettyjä...

Ja salaisia pimitettyjä ja siis niitä varojen siirtoja....

Sinne ei siis julkisen rahoituksen hankeille joita ei kukaan siis nyt valvo ja kontrolloi hallinossa....

Ja josta on jopa siis muodostunut hallinollinen käytäntö jo 1900 luvulla..

KIRJOITUSTAITO PYSYY YLLÄ VAIN OLEMALLA LUOVA JA KIRJOITTAMALLA GALAKTINEN VALOLIITTON PÄIVÄKÄSKY ?


Tapahtuu tämä julkinen hallinto ja viranomais tahot lopulta tekee laajan tilinpidon ja ja resurssien tarkastuksen joka on johtava tähän.

Ei ole käsistystä mitä tämä ohjelma tai rahoitus on sisältänyt hanke tieto on pakko lopulta julkistaa jotta sitä siis rahoitusta ei oteta pois..

Yhdysvaltojen talous todella pian siis romahtaa putoaa pohja pois tältä...

Jatkaa toimintojensa siis jo olevia perustoimintojaan..

Ja mutta jokainen hanke on perusteltava julkiselle hallinolle...

Ja siis jolla on jokin perustava pakkottava syys todella siis tehdä siintä selkeää tuloksellista toimintaa...

Sotateolinen öljyyn sidottu 1900 luvulla syntynyt prosessi romahtaa joka johtaa tähän kaikki mitä on tehty...

On todella siisläpinäkyvää ja tuotokset tulokset ja tieto jää niihin siis no tukikohtiin joiden huolto ja toiminnot on ulkoistettu ?

Yksinkertaisilla välineillä saa jopa monimutkaista ajatustensa taltiointia aivojen käsien motoriikkaa ylläpitävää harjoitusta ?


Neuvostovaltio romahti talous ja hallinto romahti nyt...

Venäjä kokoaa sitä mitä on tehty ja kehitetty sen aikana tapahtuu tämä jopa nyt jo....

Kiina ja Intia alkaneet monimutkaisesta siis poliitisesta syystä epäillä....

Yhdysvaltojen Venäjän monia tarkoitusperiä sisällä on särö ja syy mikä tähän johtanut tähän 1900 luvulla ja nyt ollaan tämän suhteen tultu....

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Tämä alkoi jo siis 1900 luvulla 1890 luvun jälkeisenä aikana jona tiede
ja teknologia aiheutti monia siis muutoksia...

Ja joiden seuraus on nyt tämä...

Ensivuonna alkaa näkyä tämä monimutkainen siis syy ja seuraus...

Nykyisessä mielessä yhdysvaltojen aika ja se valtakausi päättyy tähän ja sen sotavoimat..

Todella siis vetäytyy pois ja jättää sen siis vastuun eroppalle ja muille tahoille...

Nasa on julkistanut tuhansia julkaisematta jätettyjä siis valokuvia joutuu julkistamaan tietojaan...

Ja vapauttamaan teknologiset resursit muiden käyttöön...

Ajattelen siis olen olemassa ja se kirjoitutaito luova aivojen käsien motoriikka vaatii työtä pitkäjänteisyyttä jota ei ole.....


Suomen on valittava kohtalonsa nyt väestöllisesti 6-7 miljoonaa se ei no riitä valtioksi asti enään meitä rasittaa saasteet sairaudet ikääntyminen..

Sotien aiheuttama ympäristön myrkytystilakin jo alkaa näkyä väestössä sotien ja uskottelun myötä väestöä ekologisesti liikaa oikeuttaa tämän...

Sodan joka on aseteollisen eturyhmän tahto ja ne siis on jo tähän öljyyn kivihiileen siis ne sidotut vahvat eturyhmät saa niitä siis etuoikeuksia.....

Ja kohtuuttomia taloudellisia resurseja hallintaansa...Tulevassa ajassa ei ole merkitystä sillä missä on ja elää sillä ne miljardit elävät toisilla planeetoilla ja aurinkokunnissa...

Siintä syystä sodat on turhia ja tarkoituksettomia minä sen tiedän mikäli voi haluan lähteä sinne...

Siis vain ihmisenä joka tässä...

Siis tässä kehossa ja mielessä tiedostaa kuka on on miksi on täällä nyt vieläkin..

En oikein halua valtaa tähän planeettaan enkä maailmaan...

Persoonani on jotenkin ohut kerros jonkin mun päällä olen jotenkin sitä mielen tasolla olen jo seestynyt ja sisäisessä harmoniassa..

Ja mutta en tämän planeetan ja yhteiskunnan suhteen olen ristiriidassa jota ei voi ohittaa millään tavalla...

Tulevaisuus 1980 luvun näkökulmasta vuonna 2020 - 2300 välillä suomen mars siirtokunta 2 miljoonaa asukasta..


Ja tällä maapalolla on siintä syystä ne siis noin siis puolitoistamiljardia ja ihmistä tulevaisuus on silti valittava..

Monista syistä tähän meidän maailmaan on tultu jätetty perimään tai elämään jälkiä sukupolviksi eteen päin......


Galaktinen Federaatio ei ole täysin sodan tai sen pahan ulkopuolella se on sitä mitä me emme vielä oikealla tavalla käsitä..

Joitenkin sukulinjat on aurinkovaltioiden galaktisen federaaraation alueelta vihje tähtien sodassa kuvailtua......


Suomen väestön ei ole tarve edes kokonaisuutena enään siis tarvetta ja kuunella sitä siis mitä nämä nykyiset..

TÄHTIPORTTI ON KÄTKETTY IHMISKUNAN IKIVANHOIHIN SIIS KERTOMUKSIIN JOILLA MONTA MUOTOA........


Siis virkamiehet ja poliitiset tahot muille nyt vielä esittää..

Ja tämä johtaa muita tähän nyt vielä hallitsevaan siis jopa vikasuuntaan mitään sitä luvatua talouskasvua ei ole eikä tule olemaan enään..

Sitä ei enään tarvita siinä mielessä eikä muodossa harhaan johtavaa ja vastuutonta toimintaa..
Toinen näkökulma ja nähdä mitä on todella tapahtunut ajassa ja tilassa oli tämä 1979 - 80 jälkeen jota kukaan ei kuuntele..

Tai halua sitä käsitää ja nähdä ja ymmärtää nähtävissä olevaa on jo se toinen valitseva siis näkökulma..

Ja jolla on aina merkitystä kansan taloudessamme..

Ei ole ystäviä ihmisystäviä ei ole on vain koti ja ullakkohuone jossa olen yksin ajatuksineneni .......


Vähäinen populaatio edellyttää todella siis aika tehokasta monimutkaista ajattelua ja jota ei haluta harjoittaa siis tässä maassa ?

Moniarvoisuutta ei ole aitoa keskustelua ja vuorovaikutusta lähimmäisen siis jeesaamista ei kohta ole enään edes olemassa missään muotoa..

Hajoavat taloudet sosiaaliset verkostot on suurempi ongelma kuin tämän niin sanotun mielenterveysongelman näennäinen pois hoitaminen..

Hallinnollista ja teknoraattista tilastointia...

Ja joka ei kerro ihmisen siis valitsevasta todella siis siintä monimuotoisesta todellisuudesta.

Juuri sitä mitä todella on tapahtunut ja on osin todella harhaan johtavaa..

Sänky on omani se on ostettu 1970 luvulla samalla tavalla kalusto on sitä samaa kierrätystä ...........


Teknisiä välineitä on olisi aina siis kannattanut hankkia miten pitää nämä perus koneet ja välineet kunnossa..

Jotta siis aivojen mielen siis käsien sitä yhteistyö työkykyä voi korjata ja kehittää kuntouttaaa todella aina näin .....

Psykologin koko se siis suhtaumistapa psyykkinen energian tila oli minua kohtaan se tymäävän ohittava tyhjä ammattillinen näkemys..

Ja vailla sisältöä ymmärryksen arvonannon myötämielisyyttä ?

Ajattelun ilmaisun muoto sen olemus sekä vahvuus ei kerro mitään siintä mitä minä sillä tarkoitan on toinen kysymys ?


Pelko on yhtä kuin ahdistunut mieli hän ei käsitä eikä ymmärrä minua ja ajatustani millään elämän siis olevalla tulevalla tasolla ?

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Pilkallisuus ja sisäistynyt ivallisuus ja aliarvioinnin suhtautumistapa joka säteili ulos koko ajan terapian taustalla..

Miksi minä muistasin väärin asioita olen kirjoittanut vihjeet perustelut aina vihkoihin joissa säilyy perustieto mitä ja .....


Tarkoitusteni päältä kävely niitä siis mitöivät asiakirjamerkinnät joita on monia asiakirjat on tuona aikana siis salattu tältä siis potilaalta?Näitä samaa suhtautumistapaa asennetta huokuvia psykologeja oli jopa noin 5 henkilöä joiden lausuntoja lääkäri laillisti koko ajan..

Tälle on syynsä ensimmäinen luokanvalvoja on motivoiva työskentelyyn aidosti todella sitä motivoi oppilaat töihinsä .....


Ajatus siintä teollisuus voidaan teknologisen kehityksen myötä hajuttaa takaisin yksiköihin ympäri maata..

Ja on todella aina siis vastoin sitä nykyistä siis ajattelua 1980 luvulla ja nyt 2017 on sama ajatus suunta ?

Ruukkiin pitäsi muuttaa 190 perhettä pysyvästi asumaan per vuosi jotta pois muutto kompensoituisi ja elinvoima säilyisi..


Tarvitaan joka paikkakunalle muuttaa ne siis 190 perhettä jopa pysyvästi asumaan...

Ja siis tai tämä määrä otetaan pakolaisina elinvoiman on säilyttävä hyvänä....

Hajautettu elintarviketuotanto purettu pois vaikka teknologia sallisi sen toimia hyvin tehokkaasti vastaisuudessa tätä......


Suhtautumistapa on sama en ole siintä syystä edes mennyt suoja töihin se johtaa monen kohdalla yhteisön ja firman oikeutukseen...

Jopa siis vain rajata asioita ja sinä siinä tapauksessa olet julkisuus kuvan imagon mukainen...

Ja moni on siintä syystä jäänyt syrjään ja syrjäytynyt kokonaan syrjään siintä työelämästä?

Vajaatyökykyisen on oltava hiljainen yhteiskunnalisesti katsoen jopa siis näkymätön harmaa hiiri joka tekee mitä annetaan eikä näy julkisesti.....

Erilaisuus on samankaltaisuutta joka ei näy yhteisön tai firman suhteen ja aiheuta selittämisen tarvetta..

Ja on jo vapaa ajan suhteen on yllensä aina vain näkymätön puurtaja ja tekijä tyytyy vähään ja on vaatimaton..

Vammaisen tai Mielenterveyskuntoutujan arkityyppi...

Ja aina sen siis yleisen käsityksen rajoissa elävä näkymätön ja niiden siis odotusten mukainen tapaus..

Ja tämä ei ole silti siinäkään asiassa syvälle juurtunut asennekuva oletus ja miksikään muuttunut ei ole tämä oletus ja odotus..

Minun kohdalla tämä mielikuva kuva joka saa siis aina todella siis vain ja kaikenlaisia sosiaalisia töksähtelyjä aikaan..

Ja sen siis se rangaistus on jopa se ulkopuolisuus suhteessa yhteisöön ja yhteiskuntaan työelämään on aina silti vain totta..

On alistumaton oman tien kulkija sitä ei koskaan ole silti siis ja jopa nyt aidosti palkittu..

Kukaan ei vastaa...

Ja saan aina siis puhua tämän tajuntaan siis vaikka mitä tällä on aina se saan käydä monologia tialogin sijasta..

Sanoa kuuntelu on myötymisen merkki jota se ei ole..