IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Resurssin kautta on pakotettu ihmiset muutoksiin jotka ei ole yksilön tai edes yhteiskunan kannalta katsoen siis paras mahdollinen vaihtoehto....

Suomessa ei tueta tuottamatonta työtä ei palkita aktiviteettia siintä voin oppia tämän nyt 2018 työttömistä on tehty marginaalinen ongelma..

Minun aikana..

Erityisryhmillä Vammaisilla Vajaatyökyisillä ja jos on Mielenterveyskuntoutujina kohdeltu..

On sama kohtalo kuin nyt työttömilläkin..

Palkaton työteko ja eläminen sen toimentulon siis sillä rajalla jossa ei ole ansioita ei ole säästöjä halinto ja lait siintä pitää todella huolen on näin..

On jopa köyhyyttä..

Ja on sosiaalisia ongelmia joita on hoidettu aina siis joko vain sosiaalisna ongelmina tai siis joinakin siis mielenterveyden ongelmina..

Piippolassa Erityisryhmien opetusohjelma jossa oli Vammaisia työrajoitteisia oppimisvaikeusongelmaisia oppilaita 1986-89..


Vaikka olet oppinut ja osaat jo jotakin sitä ei tueta lait ja asetuklset on jo tehty niin kun koulutus tuli siis sen erityisryhmien resurssin kautta..

Opettaja sanoi nämä ei siis työlistyhe ei maksa veroja ja jo lait asetukset antaa sille syylle perusteen olla niin..

Maanviljelyelinkeinoja pakotetaan muutoksiin on kuulemma ylituotantoa pientilat saastuttaa enemmän kuin isot ja tehokkaat yksiköt..



Isän kuoleman jälkeen ei ole ymmäretty sitä ei riitä se koulutus joka silti siis annetaan lakisääteisellä tavalla erityiryhmille..

Moni pettyy vammansa estää pääsyn sen siis oikeaan ansioitumiseen ja työelämään suojatyökeskusten ulkopuolelle..

Tai ei makseta palkkaa kaikille ei makseta palkkaa lait asetukset estää jo sen vaihtoehdon toteutumisen..



Opitun taidon säilyttäminen olisi jo vaatinut puusepän verstasta jota ei voi olla pitää ottaa lainaa tuottamattomaan toimintaan..



Suojatöissä ei ansioidu kokoonnu säätöjä eläkeestäsi maksat kulut joita se ruoka ja työnteko sisältää ansaitset 5 euroa viikkorahaa..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Paavolan ja Luohuan yksiköt meijärit ajetaan alas palvelut taloudellinen toiminta ajetaan todella alas samalla palvelut katoaa ympäriltäni..

Näin on jatkunut jo noin 39 vuotta tähän päivään asti sitä samaa nähty ja kuultu sitä sanotaan se on kehitystä tuotannon tehostusta nytkin..



Nykyteknologia mahdolistaisi tuotannon..

Joka on moniverroin monipuolisemmin toimivaa mutta sitä ei ole niin tehty ja juuri se tehty mahdottomaksi monin tavoin..

Tieverkon huolto on joutunut resurssien leikauten kohteeksi paikataan sieltä ja täältä kilometreittäin tätä samaa nähty...


Tieverkon eriarvoistuminen teissä on jo siis reikiä paikat on jopa reikien vieressä ei osata haluta panostaa tien kuntoon..

Paketit ja Posti on toimittanut tuotteet kotiin elinkeinot vaatii viikon joka päivä tavarat kulkee nopeasti perille..

Halpuutimme hintoja..

Ja siis kilpailutimme yrittäjät sen halvimman tarjouksen kautta saa tätä tiet on eriarvoisessa kunnossa pohjoisen elämä..

Ja elinkeinot kärsii jo nyt siintä..

Hallitus ja eduskunta on jo laatinut siis pääsyn ulkopuolisille suurille ylikansallisille yhtiöille hyödyntää maamme luonnonvaroja..

Ja kotiuttaa ne llikevoitot ja taloudelliset voitot pois suomesta..

Vesivaroja voidaan viedä ulkomaille ja malmia metalleja kansallinen siis kahtiajako tilanne toiset hyötyy alueen asukkaat ei hyödy siintä..

Edessä ajat jona kansallinen jakautuminen on menossa kohti sitä aikaa ja tilaa jossa on nyt..

Ukraina..

Venäjän entiset siis ne monet etniset entiset siis alusmaat..

Maahanmuuttajia kohtaan levitetty kaunaa pelkoa ja vihaa ohjattu sitä huomiota tästä pois menee vuosia hokasta tämäkin siis petos ja valhe..

Siintä syystä..

Perusuomalaiten poliittinen siis se rivien siis hajoaminen on sen edellä...

Puolueen perustaja meni siis hallitukseen joka runnonut tämän petoksen läpi..

Jakautuminen johtaa ristiriitoihin kantaväestön kesken nämä ei sitä no käsitä tai halua käsittää näin tapahtuneen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.