IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Neliväritulosteet, "ja kun täällä on noita miehiä näköjään paikalla niin voisit mainita siitä kivastakin työstä", "ja on yhteistyökumppanina tuo seurakunta".

Arvatkaa tykkäänkä työttömänä olosta, tää vie multa hengen, kun joudun Sietämään Näitä Kammotuksia.

Kuka muka on melodramaattinen.

MUTTA

Neliväritulosteet. Huhuu, mikä järki siinäkin on. Olen saanut sellaisen käsityksen, että työttömät joko ovat täysin passiivisia, niin ettei mikään kirkasvärinen paperi saa työnhakuun, tai epätoivoisia, jolloin pieninkin paperinkulma vinkillä avoimesta paikasta saa taistelemaan luvasta vilkaista tuota paperia. Neliväritulosteet??? Kiiltävälle paperille. Miksi, hyvän henget miksi? (Koska luennoitsijat ovat ääliöitä, joille ei ole selvinnyt, että tuhoamme maapalloa joka sekunti, tai koska ne ovat yliälykkäitä, jotka tahtovatkin maapallon tuhoa.)

Olisinkohan voinut käyttää tuonkin tunnin paremmin, olisinko? Olisin voinut tehdä vaikka tyllialushameen (no niitä rikkaita puolisoita...)

Ja sellaista yhteiskunnan rakenteiden, sen epätasa-arvon, ylläpitoa. "Perinteisesti ollut naisvaltainen ala." Minulla ei ole, naisvaltaiselle alalle kouluttautuneena, kauheasti uskottavuutta, mutta olin silti nyt kiinnostunein juuri siitä vaihtoehdosta, mikä piti mainita "kun täällähän on muutama mieskin".
Kräääh. Menen kotiin luonnostelemaan opetushallitukselle viestiä siitä Pepsin bilsankirjasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.