IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Edelleenkin ottaa päähänKeskiviikko 04.09.2013 12:37

Että tossa etusivun "etsin seuraa"-lodjussa on aina vastakkaista sukupuolta olevia hyyppiä.

Löysin kirjojaMaanantai 02.09.2013 11:49

Puoliso sanoi, että käyttää Hemingwayn teosta vessapaperina.

Löysin toisenkin laatikollisen.

Parvekkeella odottaa viime yön saalis, menen katselemaan, mitä siellä on.

Vaatteita on löytynyt taas kassikaupalla. Ei tule kylmä.

Löysin myös porkkanoita ja jotain ihme polenttaa (?).
Ja teetä.

Taas vähän vinkkejä:Lauantai 31.08.2013 22:10

Jos aiot kantaa lasta, älä käytä rintareppua eli roikotinta eli Baby Björnin tuotteita varsinkaan. Voit itse miettiä, istutuko aidalla mieluummin hajareisin vai jalat samalla puolella. Hanki siis vaikka Manduca, maksa se pieni hintaero ja kanna lastasi ilman helvetinmoista selkäkipua ja lapsen epämukavuutta. Lapsen ei tarvitse tulla kannetuksi naama menosuuntaan, Manduca jättää riittävästi tilaa kuikuilulle ja tarvittaessa vauva saa ärsyketulvan katakaistua katsomalla sinua. Mutta kanna, kanna hyvä ihminen. Pääset paremmin minne tahansa, ihokkain vauvasi kasvaa paremmin, oma kuntosi ja ja ja. Myös erilaiset liinat ja vaikka Ergon reppu käyvät, mutta muista sammakkoasento, eli jalat M-asennossa, eli polvet peppua korkeammalla.

Jos kuukautiset vituttaa (kas kirjaimellisesti?) hanki kuukuppi, ainakin koetettavaksi. Suomalaista tuet ostamalla Lunetten (vaikka apteekista, jos on hyvinvarusteltu (kappas, mikä koukku. sanomalla, että tuotteen saat hyvinvarustelluista apteekeista, ilmaisen, että jos ei saa, apteekki on huonosti varusteltu. joten niiden on ihan pakko ottaa kyseinen tuote valikoimiin, muka)), itse olen ollut tyytyväisin MoonCup:iin.

Vielä kun eroat kirkosta, www.eroakirkosta.fi , saan myös saatanan ujutettua tähän postaukseen.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151587100232314&set=a.10150092587687314.269296.716282313&type=1&theater

Tarja on kyllä hieno presidentti. Mutta olen yllättynyt miten Niinistö on toisaiseksi pitänyt itsensä inhoalueeltani poissa. Se suunnitelee tietty jotain suurta kaappausta.

Olen viime aikoina avannut suuniPerjantai 23.08.2013 14:13

Just kuten naisen kuuluu, eli vataanottamaan pen.... eiku mitäh.

Miten sanoa työpaikkahaastattelussa, että ei kiitos, en juo mitään, koska teillä on kuitenkin tarjolla vaan kaikenlaista pullotettua ympäri maailmaa rahdattua orjakamaa.
No sanomalla, että ei kiitos, en juo mitään, koska teillä on kuitenkin tarjolla vaan kaikenlaista pullotettya ympäri maailmaa rahdattua orjakamaa.

Henkilö joka ehdottaa ilotulitustenkatselua saa kuulla, että en kyllä lähde katsomaan kun ilmaan viskotaan rahaa jolle ne raketit tehneellä ihmisellä olisi ollut huomatavasti suurempi tarve.

Legot markkinoi todella inhottavasti, ja kun keskustelun tuoksinassa sanot, että "ei mitään, tää on liian monimutkaista et sä kuitenkaan tiedä" puhuessasi Star Warsista älä ihmettele jos sut leimataan kusipääksi blogissani.

T-paidan hinnasta valittava tukkikoon suunsa, se on sikamaisen halpa jos miettii sen vaatimaa työtä ja resursseja. Kirpparilta saa halvemmalla ja mulla on parikymmentä banaanilaatikollista dyykattuja vaatteita, mitä laitetaan? Ai kun pitää olla just sellanen speciaali sun tyyliin sopiva paita. No mitä ihmettä sä sitten oikeen valitat, kokeileppa tehdä ite ihan alusta lähtien jos hinta ei miellytä. Kuten sanottua, sikahalpa.

Toisaalta jos olet ihan käsittämättömän söpö ja jos halusin että muutat meille niin sanon senkin.

Siellähän ne herkut yhä oliSunnuntai 18.08.2013 18:06

Neljä jätesäkillistä leluja ja pelejä. Tehdään rankalla kädellä vähennystä nyt, koska lelua tulee kuin lunta tupaan. Playmobileja oli tosi paljon, en tiedä mitä niille tekisi. Ei haluta itselle. Autoja jonkun verran, jokunen oppimispeli (sikatylsiä) ja ihan vaan kaikenlaista sälää.

Kyniä taas iso kasa, mitäs niillä tekisin.

No niillä voisi taiteilla mainoksia. Katsokaas kun minä olen aika ujo ja yksinäinenkin, mutta aina silloin tällöin vastaan tulee joku mielenkiintoisen oloinen tyyppi (esimerkiksi yksi tummaihoinen esiteini kaupassa tai samassa kaupassa yksi vanhempi intiaanifanaatikko) enkähän minä uskalla sanoa, että "you´re so fine, have some wine" eli että käydäänpä tässä vapaapäivän kunniaksi pelastamassa maailma. Sitten myöhemmin (koska mulla ei ole muutakaan tekemistä eikä mikään harhauta näistä ajatuksista) kelaan vaan miten arsyttävää on olla minä. Yksin minä.

Sitten jos satun tapaamaan ihmisiä suljetussa oloissa, päädyn vaan kiistelemään yksin vastaan viisi legojen mainosstradegian ikävyydestä näin naisen kannalta ja kuittailemaan kaikkea ihan sairaan outoa jokaiselle kuulomatkan päässä olevalle. Vien tilanteen 10/0 ja mietin jälkikäteen että olisko pitänyt olla välillä hiljaa. (Ei.)

Niin että jos tekisi sellaisen mainoksen, jossa yhteystiedot ja lukee kans että en ole vaarallinen. Saisi noita kyniä kulumaan. Ei sellaseen vastaa tyypit joiden kanssa en halua olla.

"Kaikki irti rippileiristä"Torstai 08.08.2013 19:25

eli
www.eroakirkosta.fi

Ai jaa, se tarkoitti että kaikki ilo/hyöty irti...

Hipilerille taidan mennä.

Iik, miesTiistai 16.07.2013 18:11

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288582662233.html

Eli protuleirillä miesohjaajat menee nakuina samaan saunaan kuin tyttöleiriläiset. (Ja toki naisohjeejat ja poikaleiriläiset ja ei-nakut vastaavat ja ja ja mutta sehän ei ole oleellista).

Koska oleellista on se, että kun laitetaan teinityttöjä ja aikuisia miehiä samaan saunaan, niin sehän on riski.

Nimittäin niille miehille.
Ei mene kauaa, kun alkaa pedofiliasyytteet lennellä. "Se anto saippuan tolle tytölle kun se pyysi, takuulla ajattelee nyt seksiä, houkuttelee pikkutyttöjä irstauteen, linnaan heti".

Iltapaska päätti uutisoida tilanteesta, jossa naiset, miehet, tytöt ja pojat menevät vapaaehtoisesti saunaan keskenään (osa alasti osa ei) "miehet ja teinitytöt saunassa" ikään kuin tuo olisi se ongelma tilanteessa.

HUOM: muista, että pedofiili on seksuaalisesti kiinnostunut lapsista, jotka eivät ole toistaiseksi murrosikää kokeneet. usein pedofiilit ovat kokeneet itse lapsuudessa jotain, joka on heidän ajattelua muuttanut niin rajusti, että ovat pedofiilisiä. harvat heistä pitävät tilannetta hyvänä, useimmat toivoisivat muutosta, mutta häpeä estää hakemasta apua. pedofiilina olo ei ole laitonta, ja harva pedofiili käyttää koskaan lasta seksuaalisesti hyväkseen. kaikki lasta seksuaalisesti hyväkseen käyttävät eivät ole pedofiileja, eivätkä kaikki pedofiilit tai lapsia seksuaalisesti hyväksi käyttävät ole miehiä

Meille tuli tänään mainosPerjantai 12.07.2013 16:31

Se on outoa, koska postiluukussa lukee, että ei mainoksia.

Soitin firmaan. Keskustelu:

-Saimme tänään teidän mainoksen.
-Ahaa
-Siinä on semmoinen ongelma ja erikoisuus, että kun meidän postilaatikossa lukee, että ei mainoksia
-Voi olen pahoillani, harmillinen juttu
-Niin [aikomuksena toivoa, että he ohjeistaisivat mainostenjakajansa paremmin]
-Häiritsikö se teitä todella
-Kyllä
-Te olette terve, lapsetkin on terveitä, kaikki on hyvin, siis ihan totta, häiritseekö pieni 10x10cm paperi teitä... turha vastat, aion lopettaa tämän puhelun tähän

Että semmoista. Internet ei ole enää netissä.