IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Nollaksi kutsuttu tyyppihän on ihan... no, nolla. Siis surkimus. Mutta sitten taas ykkönen on ihan paras. Niin mikä logiikka Siinä nyt sitten on? Kun nehän on numeroina ihan vieretysten.

Tämä asia vaivaa todella, apua.

Nyt on siellä sienessä käyty.Perjantai 31.08.2007 13:30

Käytiin sienessä luokan kanssa. Mulla oli oikein oma kori mukana, eihän metsään ilman kunnon koria mennä. Ei sitä tiedä mikä susi vastaan hyvällä säkällä tulee... Njoo, nyt on naama kuorrutettu hämähäkinverkolla, kengät (ja siksi tietysti myös sukkahousut) märät, sydän pakahtua metsien ihanuudesta (vaikka se pirun autotie kuuluikin vaikka kuinka pitkään) ja nenäkin vuotaa. Ihanaa. Sieniä löyty jotain kaheksan kappaletta, tosi nättejä. Ja siis ne voi tottakai syödä, en mä nyt viallisia keränny. Paitsi samettijalan, kun se oli niin kaunis.

Ps. S, teen tätä usein. Tarkoitan että julkaisen samoja teksetejä usein monessa yhteydessä.

[Ei aihetta]Lauantai 04.08.2007 15:05

Tarjoisko joku mulle mahollisuuden mennä suihkuun vaatteet päällä satenvarjon kanssa?

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 11:30

En tahdo lukea enää pitemälle, mitä pitemmälle luen sen enemmän kuolee.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 12:00

Jep, olen sekaisin Potterista. Ei varmaan ole jäänyt epäselväksi. Mutta kyllä tämä menee ohi. (Ainakin suomennokseen asti. Ja sitten, J. K. on luvannut julkaista lähdeteoksen, niin siihen asti.)

[Ei aihetta]Maanantai 23.07.2007 13:45

Kaksi yötä olen Potterin pojan kanssa nukkunut, mutta silti olen vasta toisessa luvussa. Jospa se itsestään kävelisi päähäni yön aikana (kellään kokemuksia?).

SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSEN!Sunnuntai 22.07.2007 19:02

Hassua kun ne tyypit kaikkialla huusi jotain "Harry kuolee" tms. Luin just et Remus ja Nymphadora on menneet naimisiin, esim se olisi ollut parempi/pahempi juonipaljastus.

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 12:10

Yöllä jonotuksessa oli kivaan. Erityisesti Hellsingin suomalaisen edessä. Sairaista juoipaljastusideoista (Hagrid eläinten ystävä etc..) en ole vieläkään toipunut, en ehkä koskaan. En kyllä edes aatellut ostaa sitä kirjaa, mutta satuin voittamaan arvonnassa. Ei huono säkä.

Ja hei, vielä tahdon kiittää kaikkia seurassa olleita, yksin siellä olisi varmaan ollut t-t-t-tylsää.

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 11:54

Hoo minulla on se, minä sain sen!

(No, toivottavasti se ei ole tarttuvaa... Pysy kaukana, pysy nyt...)

Arvatkaa vaan saanko mitään selvää. E. Pitääkö tässä niinku venata kuitenkin se puol vuotta... Ja sillon mennä jonottaan suomennosta niinkuin tätä... Joo!