IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 23:46

Ihanaa olla kotona.

"Kattokaa, gallerian päivän kuva, mikä rölli... eiku oho, sehän olikin sun oletuskuva."

Eikä oo rölli enää, Toukkis otti keittiösakset ja nyrhäs vähän lettiä lyhemmäksi. Huomenna menee siiliksi, sitten ollaan iloinen siiliperhe. Jesh.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 22:39

"Koulut on turhille ihmisille."
-Justus

Mainitsemisen arvoinen syy olla alasti:Keskiviikko 29.07.2009 13:31

ettei kaikki vaatteet peity kissan karvoihin.

[Ei aihetta]Tiistai 28.07.2009 02:40

Hei beibit. Mun numero, siis. Häiritsevät puhelut ennemmän kuin tervetulleita. Ps. kun kännissä yritätte tätä muistaa, niin se on 044 5 1989 19 jos kässäätte numerot.
Eli:
0445198919

Pysyy kunnes seuraava.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.07.2009 23:01

"Äkkiä kaikesta on kauan."

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.07.2009 22:56

Rapecon. Hmmm.

Oulu. Kolme vuotta myöhemmin.Lauantai 25.07.2009 22:24

Harharhar.

Erinäiset seköpäiset suunnitelmani pyyhkiytyivät mielestäni vieressä istuvan herttaisen englantilaispojan (jonka vuoksi olen jo kolmesti myöhästynyt junasta, siis jotta taas saattuisimme samaan junaan. Ja kerran se on hoitanut minut ajallaan (tai oikeastaan aikaani ennen) oikeaan junaan. Aika hieno pakkaus, siis) vuoksi, ja päädyin Berliiniin. Berlin, Berlin, saan olla oma itseni8 ja muuta taivuteltavaa.

En muistanut isotätini osoitetta (ja postikortti johon se oli kirjoitettu jäi Amsterdam-oppaan väliin huumekuriirin kirjahyllyyn, dam), joten päätin lähteä hetimiten etiäpäin, kun tuosta ihanasta yöjunasta sai paikan. Me luuurves. Koshta kohtu Tukholmaa (aijoo, sinnekkään ei pitänyt menemäni). Ympärillä sveduja, mistähän ne kaikki on tuleet. Vaihdoin puntia kruunuihin, siitä eksotiikasta puhuakseni.

Oho, selkä on kipeä. Kun pääsen kotiin, joku saa kyllä talsia sillä, eiks jeh?

Yöjunan, kunniaa ja mainetta, vuoksi en ole väsynyt, toisin kuin alkuperäisen eittivalinnan vuoksi olisin juuri nyt.

Eikun sitä minä vaan, että maailma pitää minusta huolen, ja hoitaa minut oikeille raiteille, aina vaan.

Ja täällä ruotsissa on näitä Sidewalk Express -nettikoneita, jipii. Ei sillä että olisin addikti :P

556 yhteisökommenttia ja 69 kaveritapahtumaa. On tekemistä kun suomeen pääsen.

Mutta nyt jatkan kärpästen ateriom... ananasmehuiluani, vaikka ensin laitan Toukkikselle sähköpostia, etteivät kotona pohdi olenko elossa.
Heippa Amsista.

Tapasin sootin englantilaispojan viela lautalla, ja treffaattiin tanaan, kun hankin oli tanne tulossa. Huomenna ollaan, sattumalta yha vaan, menossa eteenpain samalla junalla jonkin matkaa, jos lahden. Tahtoisin jaada tanne, taalla on minulla hyva olla.

Yopaikkani on Amsissa koska jai USAssa kolmesti kiinni huumeiden myynnista, ja nyt sita odottaisi sitten 20 vuoden vankilatuomio. Sanoiko joku etta no mutta sehan on jokapaivaista minulle, aina hankkiutumassa pellolle sekstailemaan. Noin kuvaannollisesti, siis. Mukava tyyppi, ei valittamista.

Kavimme tietysti nurmikko-ostoksilla. Huiopujannaa (not). Nyt sekin on tehty. Hohhoijaa. Mutta kylla kylla kylla, kaupunki on ihana. Kanaalit ja kaikki. Olen ihan sekaisin. Jotain kummaa kielta naa puhuu, mutta enimmakseen kaikki myos englantia.

Ainiin. myohastyin ekasta junasta (tietty), joten olin taalla pari tuntia AIEMMIN kuin suunnittelin. Ja toisen kerran myohastyin junasta, ja seuraava oli halvempi. Matkailu toimii. Kai.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.07.2009 02:40

Suljen tämän koneen viimeistä kertaa. Hyvää yötä. Nukkukaa hyvin.