IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Vanha sanontaLauantai 27.11.2010 02:03

"Anna ihmiselle kala, niin hän syö sillä päivän, anna ihmiselle onki, niin ei ole sinulla onkea siinä sitten, mutta ota ihmiseltä kala ja onki pois, niin hän alkaa innovoida, ja pian menestyykin globaaleilla markkinoilla."


http://areena.yle.fi/video/1479151

"sitten syytetään sydämettömäksi

haha

minä en ole sydämetön

On minulla sydän
se on vaan rikki

ja miksi

siksi

että aina
aamulla luvataan soittaa

eikä sitten koskaan soiteta

Saatanan Jake ja sen kiiltävä moottoripyörä."

Rakastan tuota kohtaa.

Melkein yhtä hyvä kuin:
http://areena.yle.fi/video/705066

"Ei tuota lausetta. Lapsuuteni painajainen, aina tuo lause; ole sinä se kypsempi, anna tietä, älä lyö takaisin, jumalauta. Miksen minä saanut lapsena koskaan antaa lumipesuja, miksen minä saanut polttaa tupakkaa, miksen minä saanut rääkätä kotieläimiä. Pikkuvelikin sai korvarenkaan aikasemmin kuin minä. Nyt läikkyy, nyt läikkyy. Koko mun lapsuuteni oli sitä, että luokka oli täynnä tollasia Hanneksen ja Topi-Petterin kaltasia läskejä nyhveröitä ikineitsyitä, jotka keskittyivät kiusaamaan minua, joita tuollainen Reginan kaltainen opettaja oikein lietso riehumaan, ja sitten ne veti minua tukasta, ja sotki minun hevoskalkitukset, ja kun vähän anto takasin ja väänti kädestä, niin heti oltiin itkemässä, ja kuka oli rehtorin kansliassa? Minä. Ja rehtori oli just sellanen, niinku kaikki rehtorit tässä maassa, tollanen Tapsan kaltanen munaton nyhverö, joka sano että "ole sinä se kypsempi". Kuulkaa minä olen ollut kypsempi kuin te koko ikäni, niin että ei ihme että nyt vetää paistomittari punaselle, että haistakaa paska, ja laitat sinne, että pienten tyttöjen pitää saada riehua, ja rääkätä eläimiä, muuten niistä tulee tälläsiä niinku minä, ettei hermo kestä mussutusta yhtään, vaan alkaa pata heilumaan. Ja, itse olen itseeni hyvin tyytyväinen, ja alustus päättyy tähän, kiitos."
Mutta iPad olis... no, aikanaan hankin itse tuon elektronisen kirjan. Kun sille tulee järkevä hinta

[Ei aihetta]Perjantai 26.11.2010 22:24

En mä halua naida verovirkailijaa, tai insinööriä. Mä haluan naida pitkätukkaista runoilijahevaria. Eikun siis krhm pitkätukkaisen runoilijahevarin.

Miksen mä koskaan saanut sellaista?????

Takapihalla loikkii orava.Torstai 18.11.2010 16:27

^^

Te olette kaikki facebookissaTorstai 18.11.2010 15:47

nyt haluan pois.

No en juurikaan siellä ollutkaan.

Ja mitä tulee koko internettiin.... no en nyt sitten tiedä onko täälläkään olo niin hyvä juttu. Mua ei juuri huvita jutella täällä, koska se ei korvaa todellisia kontakteja ihmisten kanssa. Ja jos me ei koskaan oltu todella muuta kuin tuttavia oikeassa maailmassa...

Ihmiset joille en voi puhua haluavat kavereiksini facebookissa. Minua ällöttää oma haluni koittaa kerätä siellä suuria joukkoja ystäviä - 500 facebook-frendin sijaan ottaisin mieluusti 5 oikeaa frendiä. Kuten otankin.

Laittakaa kirjeitä.

Frau Hessler
Radolfzeller Str. 7
81243 München
Germany

Potter was greatTorstai 18.11.2010 13:02

Hyväksyttävä.

Liikaa toimintaa ja juoksentelua ja tyyppejä pyörimässä. Mutta tarina näppärä. Himo lukea.

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.11.2010 12:37

09.11.2010 18:09 <Kuolionnuolija> Emme me oikeastaan mitään hienoja kännyköitä halua, vaan eniten kaipaamme niitä ihmisiä, joille tahtoisimme puhua.

psMaanantai 08.11.2010 17:40

olen lasta hoitamassa, koko paikka huokuu englantia - dairy milkiä jääkaapissa, telkkarissa englantilaiset kanavat, lapsen lelut englanniksi, kohta tuönee vastaan primarkin kassi jnejne. Haluan sinne takaisin.

Ja nyt soi Ghostbusterssien tunnari MTVllä.

TaasMaanantai 08.11.2010 17:38

taitaa olla aika jättää kaikki vaivalla rakennettu, lähteä jonnekin, aloittaa koko juttu alusta, olla pahoillaan mutta sanoa että mitäs minä sanoin. En asetu aloilleni, en liimalla en nastoilla. Ehkä pitäisi niitä lapsia, silloin olisi pakko, ja kymmenen vuotta menisi viikoissa. Miksi tämä olemisen sietämätön keveys on niin sietämätönsä? Niin monesti minulla on ollut kaikki, kaikki mitä ikinä toivoisin, ja niin monesti olen jo luopunut siitä. Monestiko vielä saan sen, monestiko vielä...?

Mitä olen kokenut kun olen vanha, missä silloin olen, mitä teen...
Der Untergang on mulle ihan riittävästi kauhua tälle illalle.