IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Mietin sitäkinLauantai 30.10.2010 12:54

...että jos ei ois internettiä, niin mitä mä tekisin kaikki nää tunnit?

Itse tehty joulukalenteriPerjantai 29.10.2010 16:42

Selailin netistä ideoita, kun oma rajoittui kondomikalenteriin (vielä joskus sen toteutan) ja itse ommeltuihin pussukoihin.

Eli haluan siis kiertää joululahjavaikeudet tekemällä itse joulukalentereja - tämä ideahan tietysti on ollut vuosia, koskaan se ei vaan ole päässyt kunnolla toteutuksen, tuskin tänäkään vuonna, mutta kypsutellään. Kerran tosin tein sen "yksi vaate per päivä pois" -kuvasarjakalenterin, joka olikin sitten lopuöta ihan jees.

Kotona oli joskus kymmenen vuotta sitten (ei puhkee ikäkriisi ei puhkee ikäkriisi ei puhk--- jumalaut mä oon out) se kangaspussikalenteri, missä oli joka päivälle karkki - siis, joka kolmas päivähän sen sai, kun oli kaksi veljeä jakamassa.

Teekalenteri, joka päivälle eri teelaatu, tulee joskus vielä, niin ehkä, tehtyä jollekulle. 24. luukussa voisi olla sitten teemuki...

Yksi idea mikä tse kalenterin teosta tuli, oli vessapaperirullista koottu. Niistä saa sopivasti kuusen (tanderbaum) muotoisen, ja kun jostain syystä olen ne tuonne yhteen koriin varastoinut...

Mutta aina vaan jää ne yllätykset. Joka päivälle pitäisi keksiä jotain, ja kuitenkaan ei mitään ihan krääsää, kivempi olis tekoja tms. Sekin tietty, että missä tämäflikka joulukuunsa/joulunsa/loppuelämänsä viettää... Olisipa vaan lapsia, nämä kysymykset ei painais, niille kun keksisin vaikka mitä (mm. kotityökalenteri itselleni, eli joka päivä pitää tehdä jokin kotityö, ja luukun avaaja sen sitten hoitaa... hmmmmmmmm, itseasiassa todella hyvä idea...)

Joo, barbiesuklaakalenteria odotellessa.
Ja Harry Potter -fanien. Se on niin mainio.

Ps. Ehdotukset perinteisestä tuplamäyris-kalenterista jätetään huomiotta.

Yhä häiritseeKeskiviikko 27.10.2010 23:18

suomalaisten tapa järkyttyä ja kieltää kaikki jos joku erehtyy kehumaan itseään.

Suosikkikehuni on Heli Laaksosen suunnilleen näin menevä:
"oothan sä ihan kaunis
siis ihmiseksi"

Tai joku muu adjektiivi ja "siis tollakseks".
Kun tuntuu että vähän joka pulju haluaa mut töihin. En minä siellä tahdo työskennellä! Tai no kelpaa sekin, mutta... Eipä tätä ole helppoudella pilattu. Nyt aukes sellainen työtarjous, jota ei henno jättää kokeilematta, mutta tjoo, menee suunnitelmat sadatta kertaa uusiksi.

Paljonko Ryanairilla saa viedä tavaa perushinnalla peruslennolla. Tommonen hinta 30e frankfurttiin täältä ja 30e Tampereelle frankusta ei ole suorastaan ällöttävä, että taasko mä lennän...

Musta aurinko nouseePerjantai 22.10.2010 23:42

siis viitataanko tossa a) väriin b) lähteeseen vai c) mielipiteeseen?

KristillisdemokraatitTiistai 19.10.2010 18:27

Siis täh? Kristilliset demokratioijat? Niin vissiin.

NoniinTorstai 14.10.2010 18:54

Nyt minulla on noin sataa about surkealaatuista kuvaa printattuna. Alatte saada postia, petoseni, mutta hieman vähäsen aika paljon ottaa päähän se, että ne tosiaan on surkeita. Nojoo, aina voi printata uudestaan, jossain nätissä nettikaupassa kolme senttiä kuva kotiin toimitettuna. Teen sen vaikka sitten kun mutan takaisin tänne.

Jesh! Vihdoin! Mä oon julkkis!Torstai 07.10.2010 22:54

darkgnome


Vaikka eihän toi kyllä vaatinu muutaku et kyseinen yhteisukunnan toivo kerran vierailee mun blogissa....

Uutiskynnyksen ylittänyt raiskausTorstai 07.10.2010 18:08

Eli naisia raiskaamassa miehiä:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010100712478901_ul.shtml

Antakaa kun lainaan:

"- Naisten aikomuksista ei ole tarkkaa tietoa, mutta epäilemme että tapaukseen voi liittyä rituaalisia päämääriä. "

Miksi ihmeessä nainen raiskaisi miehen rituaalisesti? Ja pöllisi vielä rahat? Eiköhän tämä ole vastaisku, mattoveitsellä munille, kuten ihana Virginie Despentes ehdottaa.
Sitäpaitti, se on ollu mies joka on seksin kautta yrittänyt lähemmäs jumalaa (kaikkía juttuja ne ne käyttää saadakseen meidät sänkyynsä. Tai siis holvikirkon lattialle).

"Poliisi tutkii tapahtumia törkeinä pahoinpitelyinä, sillä Zimbabwen laki tuntee ainoastaan naiseen kohdistuvan raiskauksen"

...mä olen itseasiassa tossakohdin yllättynein siitä, että laki tuntee naiseen kohdistuvan raiskauksen... vaikka sehän on tietty aviomiesten suojelemiseksi.

Ps. Ovatko kyseessä takuulla aina samat naiset, viittaan "naisjengi"... Mitäköhän ne siis varsinaisesti tekee...

Aikuisuus on sitäTorstai 07.10.2010 14:20

että saa tehdä kaikkia niitä juttuja, mitä lapsena halusi, muttei saanut.

Harmi vaan että ei enää halua.

Mutta Alex sai Sen kämpän, missä on uima-allas ylimmässä kerroksessa (saunan kera), joku 50 neliöö, keittiö avoinna olohuoneeseen, vaatehuone ja eteisessä tilaa mun kengille. Muistamatta mainita kylpyammetta ja parveketta.

Tulaa visiitille joskus maaliskuun jälkeen, kun siellä asun...